Πολλές αντιφάσεις στην κατάθεση της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου 

22 Απριλίου 2024

Πολλές αντιφάσεις στην κατάθεση της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου  – Το σχόλιο του Πέτρου Κουσουλού (video)

Για τα ήξεις αφήξεις της Δήμητρας Πισπιρίγκου στην κατάθεσή της, μίλησε ο δημοσιογράφος, εκδότης της εφημερίδας “Μπαμ στο ρεπορτάζ” και παρουσιαστής της εκπομπής “Ανοιχτές Υποθέσεις” του OPEN, Πέτρος Κουσουλός.

Για τις αντιφάσεις στη συνέχεια της κατάθεσης της Δήμητρας Πισπιρίγκου, και την μήνυση που υποβάλλει ο Μάνος Δασκαλάκης στην αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου για ψευδή κατάθεση, μίλησε στην εκπομπή Πρωϊνό Σουσού του OPEN, με την Ελένη Τσολάκη.

Συνεχίζεται η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου, για την υπόθεση του θανάτου της Ίριδας, με τις αντιφάσεις να είναι πλείστες, γεγονός που προβλημάτισε.

Πάτρα: Απολύθηκε από τη δουλειά της η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου
Τι κατέθεσε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου – Το σχόλιο του Πέτρου  Κουσουλού | Πρωινό ΣουΣου - Αποσπάσματα

Ο Πέτρος Κουσουλός βγήκε στον «αέρα» της εκπομπής Πρωινό Σουσού και μίλησε για τα όσα ειπώθηκαν εντός της δικαστικής αίθουσας, ενώ αποκάλυψε και την επόμενη κίνηση του πατέρα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών, Μάνου Δασκαλάκη.

«Εδώ υπάρχουν τέσσερις καταθέσεις της αδερφής, στις οποίες υπάρχουν συνεχείς μεταστροφές. Αυτές τώρα μετουσιώθηκαν κι έγιναν αμνησία. Στο ακροατήριο, στις καίριες ερωτήσεις που της τέθηκαν, η αδερφή της κατηγορουμένης δεν θυμάται. Δεν θυμάται αν άνοιξε το φως, δεν θυμάται τις κακώσεις, δεν θυμάται το ένα, το άλλο, μιλάμε για μια πλήρη αμνησία.

Όμως υπάρχουν οι γραπτές καταθέσεις, είναι προφανές ότι υπάρχουν ουσιώδεις αντιφάσεις. Εγώ βλέπω τώρα ότι η Δήμητρα Πισπιρίγκου προσπαθεί να αποδομήσει ακόμα και την ίδια της τη μητέρα, την Ελένη Λεγάτου η οποία λέει ότι η Δήμητρα και η Ρούλα είχαν φύγει λίγες μέρες πριν και είχαν πάει στο σπίτι της Πάτρας κι εκείνη κάθεται και λέει ότι το πρωί του Σαββάτου μαζί με τη μητέρα της πήγαν στο σπίτι της οδού Βυζανίου, κάτι το οποίο διαψεύδει η ίδια της η μητέρα. Μιλάει για ένα λιποθυμικό σοκ το οποίο δεν προκύπτει από πουθενά. Βλέπουμε μια οικογένεια που προσπαθούν να συγκαλύψουν ο ένας τον άλλον, αλλά δεν μπορούν στοιχειωδώς να συνεννοηθούν μεταξύ τους», σχολίασε αρχικά ο Πέτρος Κουσουλός.

«Είναι προφανές ότι η Δήμητρα Πισπιρίγκου, η οποία είναι μια ουσιαστική μάρτυρας, προσπαθεί να καλύψει την αδερφή της, ξεχνώντας τις κακώσεις που είχε δει και είχε μιλήσει και στην αστυνομία και στους ανακριτές, ξεχνάει τι ακριβώς συνέβη το βράδυ του Σαββάτου εκείνου ,ξεχνάει τον λόγο για τον οποίο κάλεσε την αδερφή της, λέει άλλα πράγματα για την κλήση της αδερφής της προς το ΕΚΑΒ» συνέχισε.

«Αυτές οι αντιφάσεις θα φέρουν τη Δήμητρα Πισπιρίγκου αντιμέτωπη και με κάποιες ποινικές έρευνες που θα ξεκινήσουν, καθώς όπως πληροφορούμαι, αύριο η δικηγόρος του Μάνο Δασκαλάκη, θα καταθέση μηνυτήρια αναφορά ζητώντας να διερευνηθούν όλες αυτές οι αντιφάσεις, οι οποίες έχουν γίνει από τη συγκεκριμένη μάρτυρα», αποκάλυψε.

 Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]