Σάλος με τις γυμνές φωτογραφίες της Χριστίνας Μπόμπα

19 Απριλίου 2024

Σάλος με τις γυμνές φωτογραφίες της Χριστίνας Μπόμπα

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν γυμνές φωτογραφίες που δημοσίευσε η Χριστίνα Μπόμπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την Πέμπτη 18/4.

Η ίδια δημοσίευσε ένα carousel φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό, στις οποίες πόζαρε τόπλες στην παραλία, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Σήμερα πήγαμε στη θάλασσα να φωτογραφίσουμε μαγιό… αλλά τελικά τα βγάλαμε ???? …γιατί μεταξύ των λήψεων μας έπιασε το δημιουργικό μας

Τα σχόλια που ακολούθησαν κάτω από την εν λόγω ανάρτηση ήταν πάρα πολλά και αμφιθυμικά, με κάποιους να την εκθειάζουν ενώ κάποιους άλλους να την… κράζουν!

Σε ένα από τα αρνητικά σχόλια, ο χρήστης έγραφε: «Δηλαδή ρε φίλε πάτε φωτογραφίζεστε γυμνές με έναν φωτογράφο (ο οποίος προφανώς και σας είδε γυμνή), νιώθετε ωραία με αυτό (ω ναι γιατί όχι άλλωστε έχει ξεφύγει και η κουτσή Μαρία), τις ανεβάζετε δημοσίως κι έχετε και άντρα κι όλα αυτά τα δέχεται… ΟΚ», με τη γνωστή influncer να απαντάει: «Μήπως να απενοχοποιούσαμε λίγο το γυμνό και τις σεμνοτυφίες και να ασχολούμασταν περισσότερο με τα ταμπού και τις προκαταλήψεις;».

Πανελλήνιος σάλος με το ντεκολτέ της Χριστίνας Μπόμπα - Psts.gr
Χριστίνα Μπόμπα: Θηλάζει τις δίδυμες κόρες της και το στιγμιότυπο είναι  μαγικό! Το μήνυμά της | Gossip-tv.gr
H Χριστίνα Μπόμπα ποζάρει με μπικίνι σε τρία διαφορετικά χρώματα και δεν  ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις | BOVARY
Τα αρνητικά σχόλια στη Χριστίνα Μπόμπα
Τα αρνητικά σχόλια στη Χριστίνα Μπόμπα
Η απάντηση της Χριστίνας Μπόμπα

Η δημόσια στήριξη του Σάκη Τανιμανίδη

«Ερωτευμένος κάθε μέρα μαζί σου», έγραψε ο παρουσιαστής σε story που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, λίγο αργότερα, κάνοντας repost την ανάρτηση της συζύγου του, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τη στήριξή του.

Η στήριξη του Σάκη Τανιμανίδη στη Χριστίνα Μπόμπα

athensmagazine.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]