Ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε παρατώντας την μονομαχία – Αποχωρεί ο Αλέξης και ο Σάββας μαζί

19 Απριλίου 2024

Ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε παρατώντας την μονομαχία – Αποχωρεί ο Αλέξης και ο Σάββας μαζί, «Δεν θα έβαζα τα χρήματα και την εμπειρία πάνω απ’ αυτό»

Ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης που ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση, στα προηγούμενα επεισόδια έμαθε την περιπέτεια που είχε ο πατέρας του στη μέση του Ειρηνικού Ωκεανού που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή. Όλο αυτό τον επηρέασε σημαντικά και είχε εκφράσει ανοιχτά τις σκέψεις του να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor
Survivor: Ο Τζέιμς Καφετζής τα παράτησε και αποχώρησε
Survivor: Παράτησε τον αγώνα και αποχώρησε από το παιχνίδι ο Τζέιμς  Καφετζής - Newsbomb
Ο Τζέιμς αποχώρησε ηρωικά από το Survivor με αδιανόητο ποσό: Πολύ πίσω ο  δεύτερος της λίστας - Newsbomb

Ωστόσο, ο Τζέιμς Καφετζής αποφάσισε να αγωνιστεί κανονικά. Στην τελική αναμέτρηση όμως, ο ίδιος παράτησε στη μέση τον αγώνα δηλώνοντας την απόφασή του να αποχωρήσει από το παιχνίδι με τους συμπαίκτες του, να τον πλησιάζουν εκφράζοντας τη στήριξή τους.

«Η οικογένεια είναι πάνω από όλα. Δε θα έβαζα ούτε τα χρήματα, ούτε το έπαθλο, ούτε την εμπειρία πάνω από αυτό» είπε κατά την αποχώρησή του ο Τζέιμς Καφετζής.

Οι εξελίξεις στον Αγιο Δομίνικο είναι καταιγιστικές και οι αποχωρήσεις βασικών, βασικότατων στελεχών του Survivor, ταλανίζουν το παιχνίδι και φυσικά προκαλούν τεράστια προβλήματα στον Ατζούν και τον ΣΚΑΪ που παλεύουν με νύχια και με δόντια για να αντιμετωπίσουν το μέγεθος του προβλήματος.

Ο Τριαντάφυλλος σχολίασε τις εξελίξεις, μέσω Instagram, μιλώντας για αποχώρηση και του Αλέξη Παππά και του Σάββα Γκέντσογλου από τον Άγιο Δομίνικο. ξεκαθάρισε πως θα βρεθεί στο αεροδρόμιο για να υποδεχτεί, τόσο τον Τζέιμς, όσο και τον Αλέξη Παππά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]