Kαλοκαιρινό Σαββατοκύριακο με το θερμόμετρο στους 30 βαθμούς

13 Απριλίου 2024

Kαλοκαιρινό Σαββατοκύριακο με το θερμόμετρο στους 30 βαθμούς, με θερμοκρασίες αρκετά πιο υψηλές για την εποχή

Συνεχίζει να “σκαρφαλώνει” ο υδράργυρος, με τη θερμοκρασία να σημειώνει σημαντική αύξηση το Σαββατοκύριακο

Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται το για σήμερα Σάββατο 13 Απριλίου 2024, με τις θερμοκρασίες να φτάνουν το Σαββατοκύριακο έως τους 30 βαθμούς, ενώ την Κυριακή και την Δευτέρα πιθανόν και να τους ξεπεράσουν. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά και στη Μακεδονία και τη Θράκη θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά.

Καιρός σήμερα: Ανεβαίνει και άλλο ο υδράργυρος – Που θα χτυπήσει 37αρια

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία γενικά θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 26 με 28 και κατά τόπους τους 29 βαθμούς. Στα νησιά του Ιονίου θα φτάσει τους 27 με 28 βαθμούς και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 24 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός με ανέμους βόρειους βορειοδυτικούς στους 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα φτάσει από 15 έως και 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τους ανέμους βόρειους βορειοδυτικούς στα 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα μεταβλητούς ασθενείς. Η Θερμοκρασία θα φτάσει από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Με λιακάδα και καλοκαιρία θα υποδεχτούμε το Σαββατοκύριακο!

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14-04-2024

Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βορειοανατολικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο μέχρι 7 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα υψηλότερα από τα κανονικά για την εποχή κατά 8 με 10 βαθμούς περίπου. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 29 με 30, στα νησιά του Ιονίου, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 27 με 28 και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος καιρός σήμερα - Στους πόσους βαθμούς Κελσίου θα φτάσει η  θερμοκρασία | Έθνος

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]