Νέα στοιχεία για τον 29χρονο που αυτοκτόνησε στη Γλυφάδα

13 Απριλίου 2024

Νέα στοιχεία για τον 29χρονο που αυτοκτόνησε στη Γλυφάδα, σεσημασμένος για ναρκωτικά και ληστείες, είχε εμπλακεί και σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Νέα στοιχεία για τον 29χρονο που αυτοκτόνησε μέσα σε διαμέρισμα, στη Γλυφάδα, μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας. Ο δράστης – σεσημασμένος για ναρκωτικά και ληστείες – είχε έντονο διαπληκτισμό με τη σύντροφό του στην είσοδο πολυκατοικίας, με μαρτυρίες να αναφέρουν ότι τη χτυπούσε και έβαλε τέλος στη ζωή του όταν έφτασε η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτόχειρας είχε ποινικό παρελθόν. Συμμετείχε σε ληστεία και σε υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ το όχημά του φέρεται να είχε εμπλακεί πρόσφατα σε τροχαίο με εγκατάλειψη. Ο αυτόχειρας έδινε το παρόν στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας κάθε 1η και 16η του μήνα.

Γλυφάδα: Σεσημασμένος για ναρκωτικά και ληστείες ο 29χρονος που αυτοκτόνησε  μετά τον ξυλοδαρμό της γυναίκας του - kontranews.gr - Τελευταίες εξελίξεις  από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν γνώριμος των Αρχών και συγκεκριμένα ήταν έξω με περιοριστικούς όρους και έπρεπε να δίνει το παρών κάθε 1η και 16 του μήνα στο ΑΤ Γλυφάδας. Έχει απασχολήσει στο παρελθόν για συμμετοχή σε ληστείες αλλά και υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ την Πέμπτη ενεπλάκη και σε τροχαίο με εγκατάλειψη. Αναλυτικότερα μετά τον έλεγχο της ΕΛ.ΑΣ. στο αυτοκίνητό του, διαπιστώθηκε πως είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη και τραυματισμό δύο ανθρώπων και στο σπίτι του βρέθηκε σημαντική ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Λίγο μετά τις 16:00 της Παρασκευής, ο 29 χρόνος σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, χτυπούσε την σύντροφό του για τουλάχιστον δύο με τρία λεπτά στην είσοδο της πολυκατοικίας. , όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες και κάτοικοι της περιοχής της Γλυφάδας, όπου και έμεναν.

Γλυφάδα: Σεσημασμένος ο αυτόχειρας που χτυπούσε τη σύντροφό του – Ενεπλάκη  και σε τροχαίο με εγκατάλειψη

Όταν έγινε αντιληπτός από ομάδα αστυνομικών που εκείνη την ώρα περιπολούσε στο σημείο, κατάφερε αμέσως να διαφύγει, έτρεξε και μπήκε μέσα στο διαμέρισμά τους στον 4ο όροφο, όπου και ταμπουρώθηκε. Η σύντροφός του σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχε μώλωπες στο σώμα της και φώναξε στους αστυνομικούς καθώς την απομάκρυναν σε ασφαλές σημείο, πως στο σπίτι τους υπάρχει οπλισμός. Ο 29χρονος πριν προλάβει να μεταβεί στο σημείο διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ., αυτοπυροβολήθηκε και έδωσε τέλος στη ζωή του με όπλο, το οποίο φέρεται να κατείχε παράνομα

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]