Όλη η αλήθεια για την οικειοθελή αποχώρηση της Χρύσας Χατζηγεωργίου από το Survivor

10 Απριλίου 2024

Όλη η αλήθεια για την οικειοθελή αποχώρηση της Χρύσας Χατζηγεωργίου από το Survivor

Είναι από τις παίκτριες που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο από την αρχή της φετινής σεζόν, δηλαδή από την πρεμιέρα του Survivor που πραγματοποιήθηκε στις 7 Ιανουαρίου. 14 βδομάδες στον Άγιο Δομίνικο, 98 ολόκληρες ημέρες στο νησί. Η Χρύσα Χατζηγεωργίου πριν μπει στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ δεν είχε καμία σχέση με τον αθλητισμό, ωστόσο, έχει καταφέρει ήδη να φτάσει μακριά. Λίγες εβδομάδες έμειναν για την ένωση και είναι ακόμα εκεί.

Ακόμα στην παραλία να παλεύει συνεχώς για την παραμονή της στο παιχνίδι. Η Χρύσα είναι η παίκτρια που – μέχρι στιγμής – έχει μπει σε τόσες μονομαχίες. Αυτή την εβδομάδα θα αγωνιστεί για 6η φορά. Έχει κουραστεί, το δήλωσε στο χθεσινό επεισόδιο και με αφορμή την δήλωσή της αυτή, άρχισαν οι φημολογίες περί οικειοθελής αποχώρηση.

Γνωρίζετε πολύ καλά, χρόνια τώρα, πως ότι λέει το Youweekly.gr – ειδικά όσον αφορά το Survivor – είναι έγκυρο 100%. Η πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ. Αυτή την φορά το πρώτο που την ρωτήσαμε, πριν μας πει καν ποια ομάδα κερδίζει απόψε την 4η ασυλία , ήταν πως είναι η ψυχολογία της Χρύσας κι αν σκέφτεται να αποχωρήσει, όπως έχει αρχίσει να διαδίδεται στο διαδίκτυο.

Η πηγή μας, λοιπόν, είναι πολύ ξεκάθαρη: Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποχωρήσει οικειοθελώς η Χρύσα, όσοκ κι αν γράφεται, κι όσο κι αν λέει πως έχει κουραστεί. Ο σκοπός της από την πρώτη στιγμή που επέλεξε να κάνει αυτό το ταξίδι και να αφήσει πίσω οικογένεια, σύντροφο και φίλους ήταν για να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται. Έχει φτάσει κοντά στην ένωση. Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει από μόνη της. Τώρα βέβαια, αν θα καταφέρει να επιβιώσει στην μονομαχία αυτής της εβδομάδας κανείς δεν το ξέρει.

Youweekly.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]