Υποχωρούν οι θυελλώδεις άνεμοι – Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

9 Απριλίου 2024

Υποχωρούν οι θυελλώδεις άνεμοι – Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Γενικά αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα παροδικές νεφώσεις, με τοπικές βροχές και βελτίωση το απόγευμα.

Καιρός: Ανεβαίνει και άλλο η θερμοκρασία σήμερα - Σε ποιες περιοχές θα  βρέξει

Για σήμερα Τρίτη 9 Απριλίου προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Ιόνιο 3 με 5, στο Αιγαίο 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένηση το βράδυ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές της. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 24 με 26 βαθμούς και στα νησιά τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι-βορειοδυτικοί, 4 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το βράδυ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν άνεμοι μεταβλητοί, 2-3 μποφόρ και το απόγευμα νότιοι έως 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 11 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλία αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι, 3 με 4 μποφόρ και στις Σποράδες τοπικά έως 5 μποφόρ. Το βράδυ μεταβλητοί ασθενείς. Ο υδράργυρος θα δείξει από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και στην Θράκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί, 3 με 5 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Ο υδράργυρος θα δείξει από 09 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Με λιακάδα και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας μπαίνει ο Οκτώβριος | Alfavita

Στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στην δυτική Στερεά και στην δυτική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι, 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα τοπικά έως 5 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν άνεμοι βορειοανατολικοί, 4 με 6 μποφόρ από το απόγευμα τοπικά έως 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες αναμένεταιγενικά αίθριος καιρός. Στην Κρήτη αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και βελτίωση από το μεσημέρι. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι, 5 με 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Στα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα νοτιότερα νησιά με πιθανότητα τοπικών βροχών και βελτίωση από το απόγευμα. Στα βόρεια θα πνέουν άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί, 5 με 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το βράδυ. Στα νότια θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι, 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Kαιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας - Enternow - Ειδήσεις Νέα Τώρα  Επικαιρότητα

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]