Ερωτικά κίνητρα εξετάζουν οι Αρχές στην αιματηρή συμπλοκή ανήλικων μαθητών στην Κέρκυρα (video)

4 Απριλίου 2024

Ερωτικά κίνητρα εξετάζουν οι Αρχές στην αιματηρή συμπλοκή ανήλικων μαθητών στην Κέρκυρα όλο το video με τα επεισόδια που οδήγησαν στο μαχαίρωμα

Τρεις τραυματίες από μαχαίρι, οι δυο εκ των οποίων 14 και 17 ετών , είναι ο απολογισμός της συμπλοκής μεταξύ ανήλικων μαθητών στις 2μ.μ, δίπλα σε στάση λεωφορείων στην πλατεία Σαρόκο στην πόλη της Κέρκυρας.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένας 17χρονος διαπληκτίστηκε με έναν 14χρονο, ο οποίος ήταν μαζί με την αδελφή του και έναν φίλο του. Μετά από έντονη λογομαχία, ο 17χρονος έβγαλε μαχαίρι και ακολούθησε η συμπλοκή. Ένας 49χρονος Ιταλός που βρέθηκε στο σημείο προσπάθησε να τους χωρίσει και τραυματίστηκε .

Σε ερωτικά κίνητρα αποδίδεται σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο καβγάς ενώ στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μετέφεραν στο Νοσοκομείο τον 14χρονο μαθητή γυμνασίου που δέχθηκε την επίθεση και τραυματίστηκε στο πόδι, τον 17χρονο φίλο του και τον Ιταλό, στον οποίο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έφυγε.

Ο 17χρονος που επιτέθηκε με το μαχαίρι τράπηκε σε φυγή, όμως μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών εντοπίστηκε και συνελήφθη , ενώ μαζί του είχε και το μαχαίρι της επίθεσης.

Από το βίντεο του corfupress, αποδεικνύεται ότι του μαχαιρώματος προηγήθηκε άγριος καβγάς μεταξύ πολλών νεαρών και παιδιών, αγοριών και κοριτσιών, με ξύλο, σπρωξίματα, φωνές και εμπλοκή τουλάχιστον 10 – 15 νεαρών.

Στο βίντεο διακρίνεται καθαρά μεταξύ άλλων επικίνδυνο σπρώξιμο και πτώση από σκαλί ύψους ενός παιδιού, άγριο ξύλο μεταξύ νεαρών γυναικών, χειροδικίες μεταξύ των συμμετεχόντων αλλά και τους μαχαιρωμένους έφηβους να περιμένουν την άφιξη του ΕΚΑΒ.

Όπως διακρίνεται στο βίντεο, στα επεισόδια συμμετέχουν πολύ περισσότεροι από τον ανήλικο δράστη του μαχαιρώματος και τους δύο έφηβους που δέχθηκαν τα χτυπήματα, καθώς και το ότι την ώρα εκείνη η πλατεία Σαρόκου ήταν ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο, κυρίως παιδιά.

Όλο το βίντεο με τα επεισόδια που οδήγησαν στο μαχαίρωμα μεταξύ ανηλίκων στο Σαρόκο της Κέρκυρας


Σε άλλο βίντεο που μετέδωσε το kerkyrasimera.gr, φαίνεται με πόσο βίαιο τρόπο οι μαθητές έρχονται στα χέρια και πέφτουν στο έδαφος ενώ δεκάδες άτομα γύρω τους παρακολουθούν τον άγριο τσακωμό τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]