Εξελίξεις στην Αστυνομία: «Ξηλώθηκαν» ακόμη τέσσερις αστυνομικοί από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων μετά τη δολοφονία της 28χρονη

4 Απριλίου 2024

Εξελίξεις στην Αστυνομία: «Ξηλώθηκαν» ακόμη τέσσερις αστυνομικοί από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων μετά τη δολοφονία της 28χρονη, απομακρύνθηκε και ο τηλεφωνητής της Άμεσης Δράσης μετά το ηχητικό που την ρωτάει που να στείλει τελικά το περιπολικό..

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τετάρτης, μετά τον διοικητή του τμήματος «ξηλώθηκαν» ακόμα τέσσερις αστυνομικοί από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Πρόκειται για την αξιωματικό υπηρεσίας, την επόπτρια, την οδηγό της επόπτριας οι οποίες ήταν παρούσες κατά τη συζήτηση της 28χρονης με την αξιωματικό υπηρεσίας και τον σκοπό του Αστυνομικού Τμήματος.

Μετά τον διοικητή, «ξηλώθηκαν» ακόμα τέσσερις αστυνομικοί από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων - Ysterografo News

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό ότι απομακρύνθηκε από τη θέση του ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης που συνομίλησε με το θύμα – είναι υπό έρευνα από την ΕΛΑΣ και αντιμέτωπος με ποινικές και διοικητικές ευθύνες – ενώ αντικαταστάθηκε και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με πληροφοριες, το ηχητικό που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, εστάλη ατόφιο από χθες, από την ίδια την Αστυνομία στον εισαγγελέα και στον διεξάγοντα την εσωτερική έρευνα εκ μέρους της ΕΛΑΣ.

Η 28χρονη ζητά περιπολικό για να τη συνοδεύσει στο σπίτι της στους Αγίους Αναργύρους επειδή φοβόταν

« Με περιμένει ο πρώην μου έξω από το σπίτι μου και έχει ψυχολογικά προβλήματα » ακούγεται να λέει, και ζητάει να έρθει περιπολικό στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

« Το περιπολικό δεν είναι ταξί » απαντά κυνικά ο αστυνομικός από το κέντρο της Άμεσης Δράσης. Τότε η κοπέλα συμφωνεί να σταλεί το περιπολικό στο σπίτι της . Ωστόσο λίγα δευτερόλεπτα αργότερα βλέπει τον δράστη στο σημείο.

« Είναι εδώ θέλει να με εκδικηθεί να με χτυπήσει » προειδοποιεί την Άμεση Δράση. Τότε ο αστυνομικός την ρωτάει «να στείλω το περιπολικό στο Τμήμα τελικά »

Και το ερώτημα είναι θα έπρεπε να την ρωτήσει?

Υπενθυμίζεται ότι το ηχητικό, είναι μέρος της δικογραφίας και πως η έρευνα για όλους τους εμπλεκόμενους έχει ξεκινήσει ήδη από χθες. Ελέγχονται όλοι, ενδελεχώς και στο ΑΤ και στο «100», έχουν ληφθεί καταθέσεις από όλους και μέχρι την Παρασκευή, αφού ολοκληρωθεί η προκαταρκτική έρευνα τα στοιχεία θα σταλούν στον εισαγγελέα, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία, προκειμένου να τους καλέσει να απολογηθούν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]