Ανακαλείται πασίγνωστο παγωτό – Βρέθηκαν μεταλλικά θραύσματα

2 Απριλίου 2024

Ανακαλείται πασίγνωστο παγωτό – Βρέθηκαν μεταλλικά θραύσματα, η παγκοσμίου φήμης εταιρεία αποσύρει συγκεκριμένες παρτίδες-Τα νούμερα που αφορούν

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι σε παγωτό που καταναλώνουν εκατομμύρια άνθρωποι κάθε ηλικίας βρέθηκαν σε συγκεκριμένες παρτίδες μεταλλικά κομμάτια . Η παγκοσμίου εμβέλειας εταιρία με δεκάδες διάσημα και αγαπητά στο κοινό παγωτά Uniliver ανακοίνωσε ότι ανακαλεί από την αγορά παρτίδες παγωτών Classic Magnum!

Συγκεκριμένα ανακαλεί από την αγορά παρτίδες παγωτών της Magnum (Magnum Classic Chocolate Ice Cream Sticks 3 x 100ml), που βρίσκονται σε συσκευασία 3 τεμαχίων

Τα προϊόντα στα οποία εντοπίστηκε το πρόβλημα έχουν ημερομηνία λήξης τον Νοέμβριο του 2025

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Telegraph, αποσύρονται πέντε παρτίδες των Magnum Classic αφού οι έλεγχοι ασφαλείας αποκάλυψαν ότι μπορεί να περιέχουν μικρά μεταλλικά θραύσματα «κάτι που το καθιστά επικίνδυνο για κατανάλωση».

Η Magnum, η οποία ανήκει στη Unilever, ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

Τα προϊόντα στα οποία εντοπίστηκε το πρόβλημα έχουν ημερομηνία λήξης τον Νοέμβριο του 2025 και αφορούν τις εξής παρτίδες: L3324, L3325, L3326, L3327, L3328.

Συνταγή για παγωτό ξυλάκι σοκολάτας σε 5 λεπτά! - Mothersblog.gr

Οι πελάτες μπορούν να βρουν τον αριθμό παρτίδας καθώς και περισσότερες πληροφορίες στο πλάι του κουτιού.

Η αιτία του προβλήματος είναι άγνωστη και η ακριβής ποσότητα των προϊόντων που επηρεάζονται δεν είναι σαφής.

Ένας εκπρόσωπος της Unilever δήλωσε: «Η ασφάλεια των ανθρώπων που αγοράζουν και χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας, επομένως η Magnum ωφείλει να ανακαλέσει την παρτίδα Magnum Classic Chocolate Ice Cream Sticks 3 x 100ml».

Η Unilever ανακοίνωσε νωρίτερα τον Μάρτιο ότι πρόκειται να περικόψει 7.500 θέσεις εργασίας παγκοσμίως και ότι το τμήμα παγωτού θα βρίσκεται υπό τον έλεγχος ξεχωριστής εταιρίας προκειμένου να εξοικονομήσει περισσότερα από 600 εκατομμύρια δολάρια.

Το τμήμα της Uniliver που ασχολείται με τα παγωτά παράγει πέντε από τις 10 μάρκες παγωτού με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Wall’s, Magnum και Ben & Jerry’s, ενώ φτιάχνει επίσης Cornetto, Viennetta και Carte d’Or.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]