Στο «κόκκινο» ο Κηφισός -Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Πειραιά

22 Μαρτίου 2024

Στο «κόκκινο» ο Κηφισός, καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Πειραιά, όπου αναμένεται να υπάρξει συσσώρευση κόσμου λόγο της εξόδου του τριημέρου.

Αρκετή κίνηση θα συναντήσουν οι οδηγοί σε κεντρικούς δρόμους του λεκανοπεδίου το πρωί της Παρασκευής, με το μεγαλύτερο πρόβλημα να σημειώνεται στον Κηφισό.

Αυτή την ώρα η κίνηση βρίσκεται στο «κόκκινο» και στα δύο ρεύματα του Κηφισού, με τις μεγαλύτερες καθυστερήσεις να σημειώνονται από το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας έως και τη Λεωφόρο Αθηνών.

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα προς Πειραιά στον Κηφισό από την  Κηφισιά - To πρώτο νέο της ημέρας είναι πάντα εδώ

Καθυστερήσεις καταγράφονται επίσης στην έξοδο της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος του Χαϊδαρίου

Ειδικά στον Κηφισό η κυκλοφοριακή συμφόρηση είναι αισθητή με το μποτιλιάρισμα να επεκτείνεται από το ύψος των ΚΤΕΛ μέχρι και την Νέα Φιλαδέλφεια.

Παράλληλα κίνηση σημειώνεται στην Κηφισίας στο ύψος του Ψυχικού αλλά και στην άνοδο της Αλεξάνδρας. Ωστόσο παρατηρείται μποτιλιάρισμα και στα δύο ρεύματα της Ποσειδώνος, από το ύψος του Πάρκου Φλοίσβου μέχρι και την Μαρίνα Αλίμου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της στην πλατφόρμα X, καθυστερήσεις σημειώνονται αυτή την ώρα και στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, 25΄-30′ από τον κόμβο Ανθούσας μέχρι και τον κόμβο Ηρακλείου.

Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα 20΄-25 από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Μεταμόρφωσης. Καθυστερήσεις 10′-15΄ στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο

κινηση στους δρομους κηφισος τροχαιο αττικη οδος

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]