“Μητέρα” άφησε το μωρό της στο σπίτι και πήγε διακοπές

20 Μαρτίου 2024

“Μητέρα” άφησε το μωρό της στο σπίτι και πήγε διακοπές, το άφησε για 10 ημέρες μόνο του, η  μικρή πέθανε από ασιτία και αφυδάτωση

Σε ποινή ισόβιας κάθειρξης χωρίς δυνατότητα αναστολής καταδικάστηκε μητέρα από το Οχάιο, της οποίας η 16 μηνών κόρη πέθανε, αφού έμεινε μόνη της στο σπίτι για 10 ημέρες, ενώ εκείνη πήγε διακοπές!

Η 32χρονη Kristel Candelario δήλωσε ένοχη στο δικαστήριο για την κατηγορία της διακεκριμένης δολοφονίας και έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, στο πλαίσιο της συμφωνίας που έκανε με τις εισαγγελικές Αρχές.

Σύμφωνα με τη δικογραφία της υπόθεσης, η 32χρονη εγκατέλειψε την κόρη της, Jailyn, στο σπίτι τους στο Κλίβελαντ ώστε να πάει διακοπές στο Πούερτο Ρίκο και το Ντιτρόιτ, τον Ιούνιο του 2023.

Όταν επέστρεψε στο οίκημα, 10 μέρες αργότερα, βρήκε το βρέφος χωρίς τις αισθήσεις του, το κορίτσι δεν ανέπνεε στο «πάρκο» που το είχε αφήσει και κάλεσε την αστυνομία. Το παιδί «ήταν εξαιρετικά αφυδατωμένο» και ο θάνατός του διαπιστώθηκε στο σημείο.

Η νεκροψία – νεκροτομή έδειξε πως το μωρό πέθανε από ασιτία και αφυδάτωση. 

Ο δικαστής, απευθυνόμενος στη μητέρα, επεσήμανε πως διέπραξε «την απόλυτη προδοσία» αφήνοντας την κόρη της μόνη της και χωρίς φαγητό.

Φρίκη στο Οχάιο: Μητέρα παράτησε το μωρό της για να πάει διακοπές-Πέθανε από ασιτία το κοριτσάκι (Εικόνες-Βίντεο) | Pentapostagma
Ισόβια κάθειρξη σε 32χρονη - Είχε εγκαταλείψει το μωρό της για να πάει διακοπές και πέθανε από αφυδάτωση - ΤΑ ΝΕΑ

«Όπως δεν άφησες τη Jailyn να δραπετεύσει από τη φυλακή της, έτσι κι εσύ πρέπει να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου σε ένα κελί, χωρίς την ελευθερία σου» επεσήμανε. «Η μονή διαφορά θα είναι πως στη φυλακή θα σε ταΐζουν και θα σου δίνουν τα υγρά, που εσύ της απαρνήθηκες». 

Η Candelario που είχε αντιμετωπίσει κατάθλιψη και υπέφερε από ψυχολογικά προβλήματα, δήλωσε πως προσεύχεται καθημερινά για συγχώρεση.

«Πονάω τόσο πολύ για την απώλεια του μωρού μου, της Jailyn. Είμαι πολύ πληγωμένη για όσα συνέβησαν. Δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω τις πράξεις μου, αλλά κανείς δεν ήξερε πόσο υπέφερα και τι περνούσα. Ο Θεός και η κόρη μου με έχουν συγχωρέσει».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]