Κασσελάκης: Σεξιστικό να λέμε “Καλλιόπη” την τουαλέτα στον στρατό. Να τη λέμε “Καλλιόπος” ή “Κουλης”

19 Μαρτίου 2024

Κασσελάκης: Σεξιστικό να λέμε “Καλλιόπη” την τουαλέτα στον στρατό. Να τη λέμε “Καλλιόπος” ή “Κουλης”, τι είπε λίγα λεπτά πριν περάσει την πύλη του στρατοπέδου

Για την πολιτική, τις ευρωεκλογές, την «Καλλιόπη» στον Στρατό και την πιθανότητα να γίνει βουλευτής πριν τις εκλογές μίλησε λίγα λεπτά πριν περάσει την πύλη του στρατοπέδου, ο Στέφανος Κασσελάκης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, όταν ρωτήθηκε για τη γνωστή αγγαρεία στον στρατό με τον καθαρισμό της «Καλλιόπης», της τουαλέτας δηλαδή ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε ότι το βρίσκει κάπως σεξιστικό και πρότεινε να αλλάξει όνομα

Για να είμαι ειλικρινής ότι φαντάστηκα τι είναι η Καλλιόπη, αλλά το θεωρώ λίγο σεξιστικό αυτό, να αλλάξει το όνομα «Ας το πουν Καλλιόπο ή Κούλης ξέρω γω»,  είπε γελώντας.

«Πήγε πολύ καλά στη Θήβα, η υποδοχή πήγε πιο θερμά από όσο περίμενα. Πιστεύω έχουμε δημιουργήσει ένα ρεύμα τις τελευταίες εβδομάδες, βάζουμε το κόμμα σε μια πιο ξεκάθαρη πορεία, βγάζουμε προτάσεις, πιστεύω ότι αυτά τα μέτρα που βγάζουμε για την ακρίβεια, το φορολογικό, για τους αγρότες, αυτό το χρονοδιάγραμμα με τα αναπτυξιακά συνέδρια μέχρι τις ευρωεκλογές και τη διαδικασία των προκριματικών που κάνουμε για τις ευρωεκλογές δείχνουμε ότι κάτι αλλάζει», ανέφερε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης αναφερόμενος στην υποδοχή του κόσμου της Θήβας στην οποία περιόδευσε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής πριν μπει στον Στρατό.

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ξεκαθάρισε πως δεν θα είναι ο ίδιος υποψήφιος στις ευρωεκλογές.

Σε ερώτηση για το αν θα προσπαθήσει να γίνει βουλευτής πριν από τις εκλογές, είπε: «Οχι. Υπάρχει ένα ψηφοδέλτιο που το κατάρτισε ο τέως πρόεδρος και το σέβομαι. Όλα αυτά τα ζητήματα που έχουν προκύψει για τον Οθωνα και την Πόπη, έχουμε εξαιρετικούς ανθρώπους στο κόμμα, ο Οθωνας είναι ένας εξαιρετικός επιστήμονας, έχει παίξει μεγάλο ρόλο.

Η Πόπη ήταν εκπρόσωπος τύπου σε μια δύσκολη περίοδο για το κόμμα και μπορώ να σου πω ειλικρινά ότι ήταν από τα πια αξιοκρατικά άτομα στο γραφείο του Αλέξη. Από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασε και προσπάθησε να με προωθήσει».

Για έναν Έλληνα που θα ήθελε να έχει στην ευρωπαϊκή λίστα απάντησε: «Δεν το έχω σκεφτεί γιατί η όλη μου προσέγγιση είναι να δώσω τη δύναμη της επιλογής στα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ. Η ιδέα ότι υπάρχει κάποιος σελέμπριτι που θέλω να βάλω στο ευρωψηφοδέλτιο είναι κάτι που δεν με εκφράζει.

«Εφόσον ο κόσμος τους επιλέξει στα προκριματικά. Μπορεί. Αλλά δεν θα είναι από δική μου επιλογή», σημείωσε απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα υπάρχουν σελέμπριτις στο ψηφοδέλτιο.

Τι είπε για τις υπηρεσίες στον Στρατό

Όταν ερωτήθηκε για το αν έχει κανονίσει από πριν που θα κοιμάται με ποιους και τι υπηρεσίες θα κάνεις είπε: «Όχι, δεν έχω κανονίσει τίποτα. Η φρουρά δεν θα είναι μαζί μου, θα κοιμηθώ με τους άλλους κανονικά».

«Ότι μου ζητηθεί θα το κάνω», σημείωσε αναφορικά με τις υπηρεσίες, ενώ για το καθάρισμα της Καλλιόπης είπε ότι δεν γνωρίζει την αγγαρεία, ενώ όταν του εξήγησε ο δημοσιογράφος ο κ. Κασσελάκης είπε: «Δεν έχω θέμα. Πιστεύεις ότι θα είχα τέτοιο θέμα;»

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις 


[There are no radio stations in the database]