Πέθανε ο 35χρονος που πυροβολήθηκε στο κεφάλι στον Άγιο Παντελεήμονα (video)

9 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο 35χρονος που πυροβολήθηκε στο κεφάλι στον Άγιο Παντελεήμονα

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο άνδρας τον οποίο πυροβόλησαν στο κεφάλι το βράδυ της Παρασκευής (8.03.2024) στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Ο 35χρονος άνδρας από το Ιράν πυροβολήθηκε στο κεφάλι από ομάδα ατόμων γύρω στις 21.50 το βράδυ της Παρασκευής (08/03/2024) στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στο κέντρο της Αθήνας και είχε μεταφερθεί, έχοντας τις αισθήσεις του, στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Νεκρός με σφαίρα στο κεφάλι 38χρονος σε αυτοκίνητο στη Βοιωτία

Το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Μιχαήλ Βόδα έξω από μαγαζί με ναργιλέδες. Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο 35χρονος Ιρανός βρισκόταν έξω από καφέ την ώρα της επίθεσης, ενώ νωρίτερα είχε διαπληκτιστεί με άλλα άτομα, Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τον κύκλωσε μια ομάδα ατόμων και ένας εξ αυτών τον πυροβόλησε.

Το θύμα έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος ενώ στο σημείο έφτασαν Αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης που του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες.

Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας για τους πυροβολισμούς στο Άγιο Παντελεήμονα

«Ήταν περίπου κατά τις 10 που άκουσα φασαρία έξω από το σπίτι μου», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού και συνέχισε: «Βγαίνω έξω στο μπαλκόνι να δω τι γίνεται και βλέπω το θύμα να είναι δίπλα στο μαγαζί να κοιτάει γενικώς και ξαφνικά να “σκάνε” σφαίρες».

Παράλληλα, ο αυτόπτης μάρτυρας συνέχισε: «Εκείνη τη στιγμή βλέπω το θύμα να αρχίζει να τρέχει και μέσα σε δευτερόλεπτα να είναι πια ξαπλωμένος στο πάτωμα με σφαίρα στο κεφάλι, «προσπάθησε να αποφύγει τις σφαίρες και δυστυχώς δεν τα κατάφερε»

Η κατάστασή του ήταν κρίσιμη, μπήκε αμέσως στην ΜΕΘ του νοσοκομείου και παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]