Βασίλης Μπισμπίκης: Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο ηθοποιός – Τι συνέβη

8 Μαρτίου 2024

Βασίλης Μπισμπίκης: Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο ηθοποιός, τι συνέβη στο πλευρό του βρέθηκε η σύντροφός του Δέσποινα Βανδή

Περιπέτεια με την υγεία του πέρασε ο Βασίλης Μπισμπίκης το βράδυ της Τετάρτης 7 Μαρτίου 2024.

Δυο εμφράγματα υπέστη ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης, με τον ηθοποιό να υποβάλλεται σε ισάριθμες χειρουργικές επεμβάσεις.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο ηθοποιός υπέστη το πρώτο έμφραγμα την περασμένη Δευτέρα, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του με την Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια τον πήγε η ίδια στο νοσοκομείο με το όχημά της.

Εκεί οι γιατροί, σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων, τον έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο. Λίγες ώρες αργότερα υπέστη και δεύτερο έμφραγμα με αποτέλεσμα να μπει για δεύτερη φορά στο χειρουργείο. Και στις δυο περιπτώσεις του τοποθετήθηκε stent.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης εισήχθη εσπευσμένα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο και έκανε της απαραίτητες εξετάσεις, ώστε να εντοπιστεί το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι οι αρτηρίες του είναι βουλωμένες.

Βασίλης Μπισμπίκης : Eσπευσμένα στο νοσοκομείο ο γνωστός ηθοποιός
Το καρδιολογικό πρόβλημα και η επέμβαση

Ως εκ τούτου χρειάστηκε να νοσηλευτεί και τελικά υποβλήθηκε σε επέμβαση τοποθέτησης stent. Όλα έχουν πάει πολύ καλά και ο ηθοποιός είναι ήδη σε καλύτερη κατάσταση.

«Αυτό που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε είναι ότι όντως μπήκε στο νοσοκομείο. Η Δέσποινα ήταν αγχωμένη και περίμενε να δει τι θα πουν οι γιατροί. Περαστικά να είστε αγαπημένοι και πάντα να στηρίζετε ο ένας τον άλλον» τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη σημερινή εκπομπή της στον ALPHA.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του ο Βασίλης Μπισμπίκης, στα 46 του χρόνια, δεν είχε αντιμετωπίσει άλλη φορά τέτοιου είδους θέμα με την υγεία του.

in.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]