Επεισόδιο Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου: «Δεν θα ξαναπιάσεις τα παιδιά στο στόμα σου» – «Θα σου .. ό,τι έχεις και δεν έχεις»

6 Μαρτίου 2024

Επεισόδιο Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου: «Δεν θα ξαναπιάσεις τα παιδιά στο στόμα σου» – «Θα σου .. ό,τι έχεις και δεν έχεις», “Για ποια παιδιά λες; για τα παιδιά που δολοφόνησες εσύ;

Φραστικό επεισόδιο με ύβρεις και αλληλοκατηγορίες σημειώθηκε  μεταξύ του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου στη δίκη για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Σύμφωνα με το Star η διαδικασία ξεκίνησε από τον θάνατο της Μαλένας, του πρώτου παιδιού της οικογένειας που πέθανε. Ο πατέρας των κοριτσιών κατέθεσε όλα όσα γνωρίζει, με τη δίκη να έχει σταματήσει κάποιες φορές λόγω της συγκίνησής του. Ο ίδιος δυσκολευόταν να συγκρατήσει τα δάκρυά του μιλώντας για την ημέρα θανάτου της Μαλένας, ενώ και η Ρούλα Πισπιρίγκου συνεχώς δάκρυζε, όσο ο πρώην σύζυγός της αναφερόταν στην κόρη τους αλλά και στη σχέση τους.

«Δε θα ξαναπιάσεις τα παιδιά στο στόμα σου» φώναξε η Ρούλα Πισπιρίγκου στον εν διαστάσει σύζυγο της για να προσθέσει φωνάζοντας : «παιχνίδι με τους δημοσιογράφους θέλεις». Ο Μάνος Δασκαλάκης της απάντησε : «Για πια παιδιά λες, για τα παιδιά που δολοφόνησες εσύ, θα σου γ@@@@@ ότι έχεις και δεν έχεις».

Οι αστυνομικοί που συνόδευαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου έξω από το δικαστήριο προσπαθούσαν να την συγκρατήσουν κάτι πιυ συνέβη και από την πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη με τους συνηγόρους του να τον συγκρατούν.

Από τις 11 το πρωί της Τρίτης (5/3) ο Μάνος Δασκαλάκης κατέθετε στη δίκη για τις υποθέσεις θανάτων των δύο παιδιών του, Μαλένας και Ίριδας, για τους οποίους κατηγορείται η μητέρα τους.

Η διαδικασία διακόπηκε αρκετές φορές, καθώς ήταν πολύ συναισθηματικά φορτισμένος ενώ περιέγραφε τα περιστατικά της ημέρας που σημειώθηκε ο θάνατος της Μαλένας. Μάλιστα, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του για το παιδί του, αλλά κάτι αντίστοιχο συνέβη και με την κατηγορούμενη.

Συγκεκριμένα, στο άκουσμα όλων όσων είχε να πει ο Μάνος Δασκαλάκης, η 35χρονη ξέσπασε σε κλάματα. Σε άλλο σημείο, ο πατέρας των κοριτσιών, μίλησε με πολύ θετικά λόγια για το πόσο καλή μητέρα ήταν η κατηγορούμενη.

O 32χρονος χαρακτήρισε τη σχέση τους άψογη και την Ρούλα Πισπιρίγκου άψογη μητέρα, με τον ίδιο να σημειώνει ότι δεν είχε υποπτευθεί κάτι. Περιέγραψε πόσο άσχημα ένιωσαν και οι δύο όταν έμαθαν ότι η Μαλένα διαγνώστηκε με λευχαιμία, μία ασθένεια όμως που όπως τόνισε ήταν 100% ιάσιμη, σύμφωνα με όσα τους είχαν πει οι γιατροί.

Στη συνέχεια κατέθεσε ότι την ημέρα θανάτου της Μαλένας, η κατηγορουμένη του τηλεφώνησε να επιστρέψει στο νοσοκομείο. Εκεί την βρήκε σε κατάσταση σοκ, μη μπορώντας να διαχειριστεί αυτό που συνέβη. Ο Μάνος Δασκαλάκης περιέγραψε πώς οι γιατροί τους ανακοίνωσαν ότι το παιδί τους έπαθε ανακοπή.

Όταν η πρόεδρος του δικαστηρίου τον ρώτησε αν κάτι στη στάση της Ρούλας Ππισπιρίγκου του φάνηκε περίεργο, o πατέρας των κοριτσιών περιέγραψε την αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου όταν κρίθηκε απαραίτητο να διενεργηθεί νεκροψία στη Μαλένα για να διερευνηθεί η αιτία θανάτου της. Όπως κατέθεσε, η πρώην σύζυγός του αναστατώθηκε και είπε «Δε θα μου χαρακώσουν εμένα το παιδί».

Την ίδια ώρα,  έγινε γνωστό ότι το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο παρατείνει για άλλους έξι μήνες την προσωρινή κράτηση της κατηγορούμενης μητέρας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]