Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη γυναίκα του – Ημιλυπόθυμος δίπλα στο άψυχο σώμα βρέθηκε ο φερόμενος δράστης

23 Φεβρουαρίου 2024

Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη γυναίκα του – Ημιλυπόθυμος δίπλα στο άψυχο σώμα βρέθηκε ο φερόμενος δράστης

Ο 80χρονος φερόμενος ως δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο, καθώς μετά το έγκλημα κατανάλωσε χάπια, με συνέπεια να εντοπιστεί σε ημιλιπόθυμη κατάσταση δίπλα στο πτώμα της γυναίκας του.

Θεσσαλονίκη: Ο 80χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του – Νοσηλεύεται  φρουρούμενος – Thestival

Νέα γυναικοκτονία σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη με μια 87χρονη γυναίκα να πέφτει νεκρή από χέρια του  80χρονου συζύγου της, με τραύματα σε διάφορα σημεία και μεταξύ αυτών στην κοιλιακή χώρα.

Το φονικό -συνέβη το πρωί στο διαμέρισμα όπου διέμενε το ηλικιωμένο αντρόγυνο με τον ανιψιό  της οικογένειας να βρίσκει την γυναίκα νεκρή και τον άνδρα σε κωματώδη κατάσταση.

Ο ανιψιός τους ήταν εκείνος που γύρω στις 3.30 το απόγευμα – ανησυχώντας επειδή οι ηλικιωμένοι δεν απαντούσαν στις κλήσεις του – αποφάσισε να επισκεφθεί το διαμέρισμά τους, όπου εντόπισε σε λίμνη αίματος την 87χρονη θεία του και πεσμένο στο έδαφος τον 80χρονο σύζυγό της. 

Στο σημείο κλήθηκε ιατροδικαστής και εξετάζοντας τη σορό μακροσκοπικά διαπίστωσε τραύματα σε διάφορα σημεία και μεταξύ αυτών στην κοιλιακή χώρα.

Ο ηλικιωμένος άντρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με το ΑΠΕ –ΜΠΕ.

Αστυνομικοί της Σήμανσης κλήθηκαν στο διαμέρισμα ενώ τις έρευνες ανέλαβε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του 80χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]