Αποσύρθηκε βιβλίο από νηπιαγωγείο μετά από “αντιδράσεις” – Είχε εικόνες με οικογένειες ομόφυλων ζευγαριών

22 Φεβρουαρίου 2024

Αποσύρθηκε βιβλίο από νηπιαγωγείο μετά από “αντιδράσεις” – Είχε εικόνες με οικογένειες ομόφυλων ζευγαριών, αντιδράσεις προκάλεσε στην Κύπρο βιβλίο νηπιαγωγείου, για το περιεχόμενο του οποίου υπήρξε διαμαρτυρία από τους Eνεργούς Πολίτες-Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών.

Κύπρος: Αποσύρθηκε βιβλίο από νηπιαγωγείο μετά από "αντιδράσεις" - Είχε εικόνες με οικογένειες ομόφυλων ζευγαριών

Με επιστολή τους προς την Υπουργό Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, διαμαρτύρονται για το υλικό που δόθηκε σε μαθητές νηπιαγωγείου, ζητώντας να γίνει “άμεση έρευνα για να διαπιστωθεί ποιος διοχέτευσε το προαναφερόμενο υλικό”.

Στην επιστολή αναφέρουν ότι “αυτές οι εικόνες, πρωτίστως προσβάλλουν τον παραδοσιακό θεσμό της οικογένειας” και ότι “το μόνο που μπορεί να επιφέρουν στα παιδιά και δη του νηπιαγωγείου, είναι σύγχυση ταυτότητας”.

Τέλος, η επιστολή υπογραμμίζει το αίτημα για διεξαγωγή έρευνας και σημειώνει ότι οι Eνεργοί Πολίτες-Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών θα επιδείξουν μηδενική ανοχή.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ: ΑΝΑΡΜΟΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ. ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

ΠΡΟΣ: Υπουργό Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Δρ Αθηνά Μιχαηλίδου: minister@moec.gov.cy

και Κοιν. Διευθυντής Προέδρου Κυπριακής Δημοκρατίας

Θέμα: Ανάρμοστο και ανήθικο υλικό σε νηπιαγωγεία

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και κατ’ επέκταση στα όσα σαθρά διαδραματίζονται γύρω μας τον τελευταίο καιρό, απαιτούμε ως κύπριοι πολίτες, μέλη του κοινωνικού συνόλου της χώρας μας, την άμεση έρευνα για να διαπιστωθεί ποιός διοχεύτευσε το προαναφερόμενο υλικό, το οποίο και επισυνάπτεται, σε παιδάκια του νηπιαγωγείου.

Αυτές οι εικόνες, πρωτίστως προσβάλλουν τον παραδοσιακό θεσμό της οικογένειας, το κάθε τι φυσιολογικό και παραπέμπουν σε ψυχανώλους ανθρώπους, που ακολουθούν κατά πόδας τα δυτικά πρότυπα.

Τονίζουμε, ότι θα επιδείξουμε μηδενική ανοχή σε τέτοιες ύπουλες προσπάθειες ψυχικού εκφυλισμού των παιδιών μας και προαγωγή τους στα ψυχανώμαλα πρότυπα του οποιουδήποτε.

Κανένα παιδάκι δεν είναι δυνατόν να θεωρείται ότι ευημερεί, μεγαλώνοντας εκτός της φύσης του. Τέτοιες εικόνες το μόνο που μπορεί να επιφέρουν στα παιδιά και δη του νηπιαγωγείου, είναι σύγχιση ταυτότητας και άλυτα ψυχολογικά θέματα τα οποία και δύνανται να τα επηρεάσουν για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Κανένας σεξουαλικός προσανατολισμός, όπως αρέσκονται να τον ονομάζουν, δεν μπορεί να αποπροσανατολίζει τα παιδιά μας εκτός των φυσιολογικών πλαισίων και μάλιστα εν αγνοία των γονέων τους.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την ενδελεχή έρευνα για την προέλευση αυτών των εικόνων, καθώς και την άμεση απόσυρση τους από τα οποιαδήποτε σχολεία.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, επιφυλασσόμεθα όλων των νομικών μας δικαιωμάτων.

Μετά τιμής,

Νικόλας Προδρόμου,

Πρόεδρος,

Ενεργοί Πολίτες- Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών

Περισσότερα εδώ: https://cyprushunters.com.cy

Γραφείο Τύπου,

19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Ενεργοί Πολίτες- Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών

Μπορεί να είναι απεικόνιση κείμενο που λέει "που και Έχει Και τ K"

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]