Survivor 2024: Διπλή απώλεια στην ομάδα των διάσημων – Τι συμβαίνει με την Όλγα Πηλιάκη

22 Φεβρουαρίου 2024

Survivor 2024: Διπλή απώλεια στην ομάδα των διάσημων, τι συμβαίνει με την Όλγα Πηλιάκη, εκτός παιχνιδιού η Όλγα Πηλιάκη και ο Νίκος Γκάνος

Η 7η εβδομάδα του Survivor 2024 ολοκληρώθηκε με διπλή αποχώρηση για τους Διάσημους, αφού εκτός από τον Νίκο Γκάνο που ηττήθηκε στη μονομαχία παραμονής και τσέκαρε το εισιτήριο επιστροφής στην Ελλάδα μαζί του θα ταξιδέψει και η Όλγα Πηλιάκη που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί. Αντίθετα οι υποψήφιοι προς αποχώρηση Αλέξης Παππάς και Θοδωρής Τουρκογεώργος από τους Κόκκινους και Σταμάτης Ταλαδιανός από τους Μπλε θα συνεχίσουν τουλάχιστον για ακόμα μια εβδομάδα

Λίγο πριν τη μονομαχία παραμονής ο Γιώργος Λιανός έριξε και τη «βόμβα» του, ανακοινώνοντας την αποχώρηση της Όλγας Πηλιάκη από το Survivor.

«Λίγο πριν ξεκινήσουμε τη μονομαχία πρέπει να σας πω για την εικόνα που παρουσιάζει ο πάγκος των Κόκκινων αυτή τη στιγμή. Η Ασημίνα είχε έναν μικρό τραυματισμό και έχει μεταφερθεί στην κλινική για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Αν είναι όλα καλά και προλάβει, θα επιστρέψει για να δει κι αυτή από κοντά την μονομαχία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, με την Ασημίνα να επανέρχεται πράγματι στο χώρο της αποχώρησης λίγη ώρα αργότερα.

«Να αναφερθώ όμως και στην Όλγα Πηλιάκη η οποία, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, βρίσκεται στην κλινική τις τελευταίες ημέρες. Βρίσκεται και απόψε στην κλινική. Λόγω ενός ιατρικού θέματος, το οποίο την κράτησε αυτές τις ημέρες εκτός αγώνων, έπειτα από την εξέταση των γιατρών, κρίθηκε φρόνιμο η Όλγα να μην συνεχίσει στο Survivor. Η Όλγα Πηλιάκη, λοιπόν, από αυτό το βράδυ είναι εκτός παιχνιδιού» συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιανός.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης δεν το γνώριζε και λίγο πριν την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την αποχώρηση – βόμβα από το ριάλιτι, έκανε μία σχετική δημοσίευση.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Η Όλγα έχει ένα πολύ σοβαρό θέμα από παλιό τραυματισμό στον αυχένα όπου με τα αγωνίσματα εμφανίστηκαν κάποιες ενοχλήσεις. Πριν από λίγο μίλησα με την παραγωγή και μου είπαν πως η γιατρός και η παραγωγή για το καλό της Όλγας και σε συμφωνία με την ίδια αποφάσισαν να μην συνεχίσει στο Survivor.»!

Και συνέχισε ο Στέλιος Χανταμπάκης: «Η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν το γνώριζα και το έμαθα από την τηλεόραση! Θέλω να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και τη στήριξή σας αυτούς τους δύο μήνες στην Όλγα αλλά και σε εμένα. Είμαι χαρούμενος που είναι καλά και δεν είναι κάτι σοβαρό! Εύχομαι όλα τα καλά σε εσάς και να συνεχίσετε να απολαμβάνετε το παιχνίδι. Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες και φυσικά σε όλα τα παιδιά υγεία!»!

stelios

Οι τέσσερις υποψήφιοι που χρειάστηκε να μονομαχήσουν προκειμένου να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι ήταν ο Θοδωρής Τουρκογεώργος, ο Αλέξης Παππάς, ο Νίκος Γκάνος και ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

Τα καλύτερα στατιστικά του Αλέξη Παππά του έδωσαν και το πλεονέκτημα να επιλέξει τους στόχους, ενώ έκπληξη προκάλεσε η τοποθέτηση του Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος δήλωσε ότι δεν θέλει να φύγει ο… αιώνιος αντίπαλός του.

Ο Αλέξης Παππάς αντιμετώπισε τον Θοδωρή Τουρκογεώργο τον οποίο και νίκησε με 4-3, ενώ ο Σταμάτης Ταλαδιανός επικράτησε με 4-0 του Νίκου Γκάνου.

Έτσι ο αγώνας παραμονής κρίθηκε ανάμεσα σε Νίκο Γκάνο και Θοδωρή Τουρκογεώργο, με τον 40χρονο τραγουδιστή να γνωρίζει την ήττα με 4-3 από το συμπαίκτη του στους Κόκκινους και να τσεκάρει το εισιτήριο επιστροφής στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]