Πυροβολισμοί έξω από γήπεδο στον Ασπρόπυργο – Δέκα προσαγωγές και δύο τραυματίες

19 Φεβρουαρίου 2024

Πυροβολισμοί έξω από γήπεδο στον Ασπρόπυργο – Δέκα προσαγωγές και δύο τραυματίες, στον αγώνα της ΕΠΣΔΑ ανάμεσα στον Απόλλων Ποντίων και στον Μανδραϊκό για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν οι τραυματισμοί συνέβησαν κατα τη διάρκεια των επεισοδίων στις εξέδρες ή από πυροβολισμό.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε νωρίτερα κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Δυτικής Αττικής μεταξύ του Απόλλωνα Ποντίων και του Μανδραϊκού σε γήπεδο στον Ασπρόπυργο.

Ειδικότερα γύρω στις 15:45 και ενώ η αναμέτρηση ήταν στο 43΄ λεπτό και οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι για να ανοίξουν το σκορ, υπήρξαν συμπλοκές στις εξέδρες και υπήρχαν αναφορές ακόμη και για πυροβολισμούς εντός κι εκτός γηπέδου. Ο αγώνας διεκόπη και στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις που εντόπισαν δύο άτομα τραυματισμένα από τα επεισόδια και 9 κάλυκες.

Ο διαιτητής Βάτσιος διέκοψε άμεσα το παιχνίδι και πήρε τους παίκτες των δύο ομάδων στα αποδυτήρια, ενώ λίγο αργότερα η διαιτητική ομάδα οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα για να δώσουν καταθέσεις και να κλείσουν εκεί το Φύλλο Αγώνα.

Χάος στον Ασπρόπυργο: Πυροβολισμοί στον ποδοσφαιρικό αγώνα Απόλλωνα  Γκοριτσάς και Μανδραϊκού - Δύο τραυματίες

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαιτητής Αριστείδης Βάτσιος είναι αστυνομικός. Ξεκίνησε από τον σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας, πήγε σε αυτόν του Ρεθύμνου και κατέληξε στον σύνδεσμο Δυτικής Ατικής. 

Λίγη ώρα αργότερα στη λεωφόρο ΝΑΤΟ αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ προχώρησαν στην προσαγωγή τεσσάρων ατόμων που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, εντός του οποίου βρέθηκε ένα όπλο.

Επίσης προσήχθησαν ακόμα έξι άτομα από την περιοχή της Μαγούλας, που εντοπίστηκαν μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών. Όλοι οι προσαχθέντες μεταφέρθηκαν στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Δυτικής Αττικής.

Πυροβολισμοί σε ερασιτεχνικό αγώνα ποδοσφαίρου στον Ασπρόπυργο - Δέκα  προσαγωγές και δύο τραυματίες - Bigpost.gr
thriassio.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]