Καθυστερήσεις στους δρόμους της Αττικής

19 Φεβρουαρίου 2024

Καθυστερήσεις στους δρόμους της Αττικής, στην Αττική Οδό σημειώθηκε τροχαίο στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο

Με αυξημένη κίνηση στους δρόμους ξεκινά η εβδομάδα καθώς στον Κηφισό καταγράφονται δυσκολίες για τους οδηγούς ενώ στην Αττική Οδό σημειώθηκε τροχαίο στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο στο ύψος του κόμβου Κηφισίας με αποτέλεσμα να κλείσει για λίγη ώρα η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Καθυστερήσεις 10΄-15΄στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας. Απομάκρυνση εμπλεκόμενων οχημάτων, αριστερή λωρίδα στην κυκλοφορία. Καθυστερήσεις 5΄-10΄στις εξόδους για Λαμία και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας ( προς Αεροδρόμιο και προς Ελευσίνα).

Σύγκρουση οχημάτων ύψος Κηφισίας στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο. Αριστερή λωρίδα κλειστή. Αναμένονται καθυστερήσεις. Καθυστερήσεις 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Στον Κηφισό στην κάθοδο η κίνηση ξεκινά από το ύψος της Αττικής Οδού και συνεχίζεται μέχρι του Ρέντη ενώ στην άνοδο δυσκολίες συναντούν οι οδηγοί στο τμήμα από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αυξημένη κίνηση κατα τμήματα και σε Κηφισίας και Μεσογείων για όσους κινούνται προς το κέντρο της Αθήνας.

Παρόμοια εικόνα στην παραλιακή προς Πειραιά στο ύψος του Αλίμου αλλά και στην λεωφόρο Αθηνών στο ρεύμα προς Ασπρόπυργο από το ύψος του Χαϊδαρίου.

kinisi-deftera

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]