” Λάθος Καρδιά γυρεύω” το νέο του τραγούδι μας παρουσιάζει ο Νίκος Μακρόπουλος

14 Φεβρουαρίου 2024

” Λάθος Καρδιά γυρεύω”, το νέο του τραγούδι μας παρουσιάζει ο Νίκος Μακρόπουλος, “.. πιτσιρίκο θέλω μια χάρη..”

Έχει τίτλο «Λάθος Καρδιά γυρεύω» και είναι σε στίχους Βασίλη Καρρά και μουσική Γιάννη Φρασέρη/Χρήστου Σαντικάι.

Υπάρχει μια ιδιαίτερη ιστορία πίσω από αυτό το τραγούδι, καθώς ήταν η επιθυμία του Βασίλη Καρρά να το ερμηνεύσει ο φίλος του Νίκος Μακρόπουλος.

Νίκος Μακρόπουλος: Το τελευταίο τηλεφώνημα με τον Βασίλη Καρρά

Ο Νίκος Μαρκόπουλος έδωσε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, μίλησε για την καριέρα του, αλλά και για τον πολύ καλό του φίλο Βασίλη Καρρά.

Μάλιστα, ο Νίκος Μαρκόπουλος, μοιράστηκε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τους τηλεθεατές την ιστορία πίσω από την τελευταία τους τηλεφωνική συνομιλία, λίγες μέρες πριν «φύγει» από τη ζωή:

«Η σχέση μου με τον Βασίλη είναι γνωστή. Είχαμε δουλέψει τρεις φορές μαζί, είχαμε μία σχέση αγάπης, εκτίμησης και σεβασμού. Ο Βασίλης ήξερε πολύ καλά τι έχει, με πήρε τηλέφωνο δύο μήνες πριν φύγει από τη ζωή και μου λέει: “πιτσιρίκο, θέλω να μου κάνεις μία χάρη, να πεις ένα τραγούδι αλλά να βάλεις την ψυχούλα σου”. Και εκεί αρχίζει και κλαίει.

Εγώ ήμουν συγκλονισμένος, άρχισα να κλαίω κι εγώ. Κλείσαμε το τηλέφωνο, γιατί δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε. Ο Βασίλης ήταν γενικότερα ευσυγκίνητος, πόσο μάλλον με την αρρώστια του.

Το έγραψα τελικά το τραγούδι και του το έστειλα να το ακούσει. Με ξαναπαίρνει τηλέφωνο και μου λέει: “σε ευχαριστώ πολύ, γιατί έβαλες την ψυχούλα σου”. Και άρχισε πάλι να κλαίει και να κλαίω κι εγώ. Ήταν η τελευταία φορά που μίλησα με τον Βασίλη», είπε συγκινημένος ο Νίκος Μακρόπουλος.

«Το “Λάθος Καρδιά Γυρεύω”, δεν ήταν απλώς ένα τραγούδι, μου είπε: “είναι ένα τραγούδι που δεν κατάφερα να πω και θέλω να το πεις εσύ”. Δεν το έγραψε για μένα, το έγραψε για εκείνον αλλά δεν κατάφερε να το πει, γιατί ήταν έναν μήνα πριν φύγει», είπε στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

Η οπτικοποίηση του τραγουδιού έγινε από τον Γιάννη Παπαδάκο.
Κυκλοφορεί από τη Sonar music.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]