Κωνσταντίνος Αργυρός για Eurovision: “Δεν είμαι αρνητικός, παίζει αρκετό καιρό στο μυαλό μου”

2 Φεβρουαρίου 2024

Κωνσταντίνος Αργυρός για Eurovision: “Δεν είμαι αρνητικός, παίζει αρκετό καιρό στο μυαλό μου” Θα ήθελα δηλαδή κάποια στιγμή ενδεχομένως να τη ζήσω. Από την άλλη, όμως, λες “τώρα να μπω σε μια τέτοια διαδικασία;”. Μετά λέω πως, ναι, γιατί όχι».

σε συνέντευξη που έδωσε στο «Cosmoradio 95,1», ο τραγουδιστής δήλωσε ότι η Eurovision είναι μια εμπειρία η οποία παίζει αρκετό καιρό στο κεφάλι του.. «Οπότε αν ένιωθα πολύ ωραία με ένα τραγούδι και ένιωθα ότι με αυτό το τραγούδι νιώθω ασφάλεια, ότι τουλάχιστον δηλαδή θα προσπαθήσω να παλέψω ώστε να πάρω μια καλή θέση, μπορεί και να το έκανα ναι. Δεν είμαι αρνητικός, όχι. Αρκεί να βρω το κατάλληλο τραγούδι με το οποίο θα νιώθω εγώ ότι μπορώ να πολεμήσω με αυτό».

Ακόμα μίλησε για το ότι ένας από τους στόχους του είναι να συνεργαστεί με την Αννα Βίσση:

«Επειδή η καριέρα μου ξεκίνησε από την Άννα, νομίζω ότι η στιγμή που θα το κάνουμε αυτό θα σημαίνει κάτι και για τους δυο μας. Γιατί ξέρεις εμείς είμαστε και λίγο καλλιτέχνες και δεν τα βλέπουμε τόσο μαθηματικά τα πράγματα, πρέπει να το νιώσουμε και οι δύο λίγο πιο συναισθηματικά, να έρθει αυτό το connection για να μπορέσει να γίνει αυτό και το connection μεταξύ δύο καλλιτεχνών είναι και λίγο μοιραίο πότε θα έρθει και πότε θα είναι η στιγμή. Θα το νιώσουμε και οι δύο και όποτε το νιώσουμε θα γίνει».

 Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε και για τη συνεργασια του με τον Σάκη Ρουβά «Διαλύονται σχήματα όταν υπάρχουν ανασφάλειες με τον εαυτό μας, όταν δεν μπορούμε να σκεφτούμε λογικά και όταν νιώθουμε ότι κάποιος δεν μας σέβεται. Τον σεβάστηκα τον Σάκη και ένιωσα πολύ καλά με τον εαυτό μου για το ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα να βγει όποτε θέλει και να κάνει ό,τι θέλει. Το ίδιο ένιωσα και από αυτόν, δεν μπήκαμε ποτέ στη διαδικασία να πούμε ποιος είναι πρώτο όνομα και ποιος δεύτερο» αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]