Πέθανε στον ύπνο του ο πατέρας της Φαίης Σκορδά

29 Ιανουαρίου 2024

Πέθανε στον ύπνο του ο πατέρας της Φαίης Σκορδά, το ξημέρωμα της Δευτέρας 29/01 βρήκε την Φαίη Σκορδά σε κατάσταση σοκ καθώς ενημερώθηκε ότι ο αγαπημένος της πατέρας Δημήτρης Σκορδάς έφυγε από την ζωή

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr μέσα από το νοσοκομείο του Κιλκίς όπου μεταφέρθηκε, ο Δημήτρης Σκορδάς πέθανε στον ύπνο του από καρδιακή προσβολή.

Το τηλεφώνημα που σόκαρε την Φαίη Σκορδά

Η μητέρα της Φαίης, Εύα , ενημέρωσε αμέσως τα παιδιά της, αυτήν και τον αδερφό της, Νότη , που κι αυτά με την σειρά τους σοκαρίστηκαν από την είδηση θανάτου του πατέρα τους.

Ο μπαμπάς της Φαίης Σκορδά

Όπως γνωρίζουμε η παρουσιάστρια είχε ιδιαίτερη αδυναμία στον μπαμπά της και για οτιδήποτε ζητούσε την συμβουλή του. Οι δυο τους ήταν αρκετά δεμένοι και γι’ αυτό κάθε καλοκαίρι η παρουσιάστρια περνούσε πολύ χρόνο στο Κιλκίς. Πολύ καλές σχέσεις, όμως, μαζί του διατηρούσε και ο Γιώργος Λιάγκας και μετά το διαζύγιο.

Να θυμίσουμε ότι το 2016 η παρουσιάστρια είχε περάσει μεγάλη λαχτάρα γιατί ενώ βρισκόταν διακοπές στο Πόρτο Χέλι είχε ενημερωθεί για το έμφραγμα που υπέστη ο πατέρα της.

Μετά το τραγικό συμβάν, μέχρι στιγμής οι πληροφορίες λένε ότι η εκπομπή της Φαίης Σκορδά, στον ΣΚΑΙ, Fay’s time, δεν θα βγει στον αέρα.

Η Φαίη Σκορδά με τον μπαμπά της

youweekly.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]