Κέιτ Μίντλετον: “Η ζωή της ήταν σε πραγματικό κίνδυνο” – Δημοσίευμα βόμβα για την υγεία της

29 Ιανουαρίου 2024

Κέιτ Μίντλετον, “Η ζωή της ήταν σε πραγματικό κίνδυνο”, δημοσίευμα βόμβα για την υγεία της

Νέες αποκαλύψεις, που σοκάρουν, γύρω από την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, έγιναν γνωστές πριν από λίγες ώρες. Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, η ζωή της Πριγκίπισσας της Ουαλίας βρέθηκε σε κίνδυνο

Συγκεκριμένα δημοσίευμα της «Marca» αναφέρει ότι σε εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης μεταδόθηκε η πληροφορία πως την αλήθεια γύρω από την κατάσταση της υγείας της Πριγκίπισσας δεν θα την μάθουμε ποτέ. Εκτός, φυσικά, και αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν καλά, με το παλάτι τότε να μην έχει άλλη επιλογή από το να πει την αλήθεια.

kate Middleton

Αυτή η πληροφορία έκανε την παρουσιάστρια της εκπομπής, Έμμα Γκαρσία, να αναρωτηθεί αν όλα πηγαίνουν καλά και αν κινδυνεύει η ζωή της Κέιτ Μίντλετον. Τότε δημοσιογράφοι που βρίσκονταν στην εκπομπή εξομολογήθηκαν πως: «Η ζωή της βρισκόταν σε μεγάλο κίνδυνο. Η ανησυχία στο παλάτι ήταν έκδηλη. Η μετεγχειρητική διαδικασία έγινε περίπλοκη και έπρεπε να σωθεί η ζωή της».

Οι πιέσεις που δέχεται η Κέιτ Μίντλετον

Υπενθυμίζεται ότι με βάση πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας η Πριγκίπισσα φέρεται να δέχεται πιέσεις να είναι «πιο διαφανής» σχετικά με την κατάσταση της υγείας της προκειμένου να κατευνάσει τις ανησυχίες των θαυμαστών της.

Την Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου, το Παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε μέσω επίσημης δήλωσης που αναρτήθηκε στο Instagram ότι η πριγκίπισσα είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά.

Το επίσημο ανακοινωθέν από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ήταν λιτό και περιεκτικό. «Η Βασιλική της Υψηλότητα, η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, εισήχθη στο νοσοκομείο χθες για μια προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Η επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για δέκα έως δεκατέσσερις ημέρες πριν επιστρέψει στο σπίτι για να συνεχίσει την ανάρρωσή της.

Κέιτ Μίντλετον: Καρκίνος στο πάγκρεας, το έντερο ή κάποιο λέμφωμα. Ανάλυση  των τριών σεναρίων για την υγεία της - Koolnews.gr

Χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για την επέμβαση και την τρέχουσα κατάσταση υγείας της πριγκίπισσας, το παλάτι ζήτησε να προστατευθεί η ιδιωτικότητά της, με την υπόσχεση να υπάρξει νέα ενημέρωση.

Το ισπανικό κανάλι Telecinco και η δημοσιογράφος Eμα Γκαρσία αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Kέιτ Μίντλετον, 

Κινδυνεύει αυτή τη στιγμή η ζωή της;» ρώτησε η παρουσιάστρια του Telecinco.

Η απάντηση δεν ήταν καθησυχαστική και εγείρει έντονη φημολογία για το τι συνέβη τις τελευταίες ημέρες. «Η ζωή της βρισκόταν σε μεγάλο κίνδυνο. Η ανησυχία στο Βασιλικό Οίκο ήταν έκδηλη. Η μετεγχειρητική διαδικασία έγινε περίπλοκη και έπρεπε να σωθεί η ζωή της», εξομολογήθηκαν δημοσιογράφοι.

Σύμφωνα με τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις της μέχρι μετά το Πάσχα. Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση», τόνισε ο Βασιλικός Οίκος, χωρίς να αναφέρει κάποια συγκεκριμένη πάθηση της Κέιτ Μίντλετον.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]