Νεκρός 18χρονος από κατανάλωση αλκοόλ σε νυχτερινό κέντρο – Μυστήριο με τον θάνατο του

29 Ιανουαρίου 2024

Νεκρός 18χρονος από κατανάλωση αλκοόλ σε νυχτερινό κέντρο, μυστήριο με τον θάνατο του

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του 18χρονου που έχασε τη ζωή του το βράδυ του Σαββάτου,

Το ΕΚΑΒ μετέφερε τον 18χρονο στο Τζάνειο Νοσοκομείο το οποίο δεν εφημέρευε. Σύμφωνα με ιατρικές πηγές από το Τζάνειο ο 18χρονος έφτασε με ανακοπή στο νοσοκομείο στις 5.00 τα ξημερώματα και του έγινε ανάνηψη που διήρκησε 1 ώρα περίπου. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών στις 6.20 το παιδί κατέληξε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο νεαρός έχασε τις αισθήσεις του από την κατανάλωση αλκοόλ. Ωστόσο, οι μαρτυρίες των φίλων του έρχονται να ανατρέψουν τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς. Ο άτυχος 18χρονος, διασκέδαζε με παρέα 4-5 ατόμων στο μαγαζί και όπως ανέφεραν οι νεαροί που ήταν μαζί του, δεν ήταν μεθυσμένος.

Αναφέρουν ακόμα ότι όλοι μαζί είχαν παραγγείλει ένα μπουκάλι και κανείς άλλος από την παρέα δεν αντιμετώπισε προβλήματα λόγω του ποτού. Υποστηρίζουν επίσης ότι δεν είχαν κάνει χρήση άλλων ουσιών.

Τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών, που βρέθηκαν έξω από μπαρ, για να πραγματοποιήσουν έλεγχο, ένα 24ωρο μετά το συμβάν, είδαν ξαφνικά δύο άνδρες ηλικίας 37 και 42 ετών, να τρέχουν για να διαφύγουν βγάζοντας ο καθένας από ένα πιστόλι. Η προσπάθεια τους να εξαφανιστούν δεν είχε επιτυχία και λίγη ώρα αργότερα ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς, που προχώρησαν στην κατάσχεση των όπλων. Πρόκειται για πρόσωπα που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για πλήθος αδικημάτων.

Τελικά με τον έλεγχο που διεξήχθη ο έλεγχος προέκυψε ο εντοπισμό ενός κλεμμένου όπλου αστυνομικού και δύο συλλήψεις που “πυροδότησαν” τον μυστηριώδη θάνατο του 18χρονου,

Την ίδια ώρα, οι αρχές, αναζητούν απαντήσεις για τις συνθήκες θανάτου του 18χρονου, αναμένοντας τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων και της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]