Χώρες που δεν έχουν δει χιόνι – Ο χειμώνας δεν έφτασε ποτέ

28 Ιανουαρίου 2024

Χώρες που δεν έχουν δει χιόνι, ο χειμώνας δεν έφτασε ποτέ, είναι αυτοί οι κάτοικοι του κόσμου που δεν έχουν δει ποτέ τους χιόνι, δεν έχουν νιώσει ποτέ τους κρύο.

Σε αυτές τις χώρες που έτυχε να ζουν, το θερμόμετρο δεν έπεσε ποτέ από τους 20 βαθμούς Κελσίου, παλτό δεν ξέρουν τι πάει να πει..

Σ΄ αυτές τις χώρες το μόνο κρύο που θα μπορέσετε να νιώσετε θα είναι όταν κρατάτε ένα παγωμένο ποτήρι μπύρας..

Σιγκαπούρη

Το μικρό αλλά πλούσιο κρατίδιο της Σιγκαπούρης χαρακτηρίζεται, εκτός από την οικονομική άνθιση και την έκρηξη της αστικοποίησης, από εξαιρετικά «γλυκό» καιρό όλο τον χρόνο. Τα μετεωρολογικά κέντρα της χώρας δεν έχουν αναφέρει ποτέ χιονόπτωση, τουλάχιστον από τότε που ανεξαρτητοποιήθηκε.

Πουέρτο Ρίκο

Το μικρό νησί των 4 εκατομμυρίων κατοίκων, όχι μόνο δεν έχει δει ποτέ χιόνι αλλά δεν έχουν νιώσει κρύο και αυτό γιατί όλο το χρόνο η θερμοκρασία στο νησί τους κυμαίνεται μεταξύ 24 και 30 βαθμούς Κελσίου

Σεϊχέλες

Ζαχαρένιες παραλίες που λάμπουν κάτω από τον ήλιο και το χιόνι ντρέπεται να τις αγγίξει, είναι το τέλειο καταφύγιο για όσους δεν αντέχουν το κρύο, η χιονόπτωση εδώ δεν υπάρχει σαν έννοια.

Νησιά Φίτζι

 Το κλίμα είναι τροπικό με μέση θερμοκρασία 18-32 βαθμούς Κελσίου, βέβαια εδώ δεν λείπουν οι τροπικές καταιγίδες αλλά μέχρι εκεί χιόνι δεν τα έχει αγγίξει.. Είναι ένα σύμπλεγμα νησιών που έχει υπέροχα τοπία και πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να κάνεις..

Γαλλική Πολυνησία

Τα 118 νησάκια με τις χρυσαφένιες παραλίες τους, με τα καταγάλανα νερά τους και το υπέροχο ηλιοβασίλεμα τους, που κάνει την άμμο να μοιάζει ακόμα πιο χρυσή και που ποτέ δεν έχουν δει νιφάδα χιονιού, είναι το απόλυτο όνειρο φυγής από την πραγματικότητα εδώ και εκατοντάδες χρόνια

Μπαχάμες

Οι Μπαχάμες αποτελούν ακόμα μία τέλεια κρυψώνα από το χιόνι και πώς να είναι διαφορετικά, αφού σημειώνει μέση θερμοκρασία που δεν πέφτει σχεδόν ποτέ κάτω από τους 20 βαθμούς Κελσίου, ακόμα και καταμεσής του χειμώνα,

Ταξίδια στις Μπαχάμες - Pluton Travel

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]