Τα ζώδια της εβδομάδας

21 Ιανουαρίου 2024

Τα ζώδια της εβδομάδας 22/1 έως 28/1 ,τι μας περιμένει τις επόμενες ημέρες σε, επαγγελματικά, οικονομικά αλλά και στα ερωτικά μας.

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Μεγάλη ενέργεια σωρεύεται μέσα σας και πρέπει να εκτονωθεί. Θα έχετε θέματα με ετεροθαλή αδέλφια. Θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε καταστάσεις όσο κρίσιμες κι αν είναι. Θα βοηθήσετε σημαντικά ανθρώπους που βρίσκονται σε κρίση και θα αναγνωριστείτε γι’ αυτό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πειθαρχημένοι και λογικοί, θα ευνοηθείτε αν εργάζεστε με υπομονή και σταθερότητα. Ευσυνείδητοι, με δομημένη σκέψη και λόγο, μην διστάσετε όμως να ακολουθήσετε ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα, προκειμένου να αναπτυχθείτε. Οικονομική σταθερότητα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Σας έλκουν πρόσωπα με δύναμη και προσωπικό μαγνητισμό. Οι γυναίκες παίρνουν πρωτοβουλίες αφήνοντας άφωνους τους άντρες που διεκδικούν. Στις σχέσεις θα βιώσετε πνευματικό μπλοκάρισμα εξαιτίας των διαδοχικών αντιπαραθέσεων με το σύντροφο.

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Δυναμικοί, συναλλάσσεστε εύκολα και έχετε έναν γλυκύτατο τρόπο να προσεγγίζετε τους άλλους. Αυτό το διάστημα θα απολαύσετε μερικές εξαιρετικές πνευματικές κονταρομαχίες με ανθρώπους κύρους. Επιθετικότητα σας βγαίνει όταν σας λένε οι άλλοι τι να κάνετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η επιτυχία δίδεται στους τομείς που η φυσική δύναμη συνδυάζεται με τη χάρη και την ομορφιά. Ευνοούνται οι δημόσιες σχέσεις και όσοι εργάζονται με παιδιά. Οι δουλειές δε, που σχετίζονται με τη διασκέδαση ανθοφορούν. Οικονομική άνοδος.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Υπάρχει μια γενικότερη τάση προς απιστίες που μπορεί να φέρει προβλήματα και ρήξεις στις σταθερές σχέσεις. Οι μεν άντρες δυσκολεύονται να πάρουν πρωτοβουλίες, ενώ οι γυναίκες νιώθουν αντικείμενα σεξουαλικής εκμετάλλευσης από τους άντρες τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ 

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτή την περίοδο θα εφεύρετε λύσεις για τα προβλήματά σας, που όμως είναι μικρής διάρκειας και όχι μόνιμες. Η δε ωμή ειλικρίνειά σας προς τους άλλους, μπορεί να φέρει εντάσεις. Παρ’ όλα αυτά, θα χρησιμοποιήσετε στο έπακρο τις επικοινωνιακές σας ικανότητες για να επιτευχθούν οι στόχοι.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η δυνατότητά σας να συντονίζεστε με τις διαθέσεις των άλλων θα φέρει επιτυχία στη δουλειά. Ταλέντο στα κτηματομεσιτικά. Η δυνατότητα να ακούτε και να μιλάτε με τους άλλους φέρνει την καριέρα στο απόγειό της. Δυνατότητες οικονομικής ανόδου.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Οι άντρες του ζωδίου θα θέλουν να το παίζουν νέοι, με εφηβική συμπεριφορά ανεξαρτήτως ηλικίας, ενώ οι γυναίκες έλκονται από κατεργάρηδες και πονηρούς άντρες, με έντονο το στοιχείο της αλητείας. Μην αφήσετε την κριτική σας ικανότητα να επηρεαστεί από ερωτικό ενθουσιασμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε κρίσιμες καταστάσεις. Θα εμπλακείτε με την πολιτική, τα κοινωνικά θέματα αλλά και την ψυχολογία. Θα προσφέρετε σημαντική βοήθεια προς ανθρώπους που βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ η ενόραση και η διαίσθησή σας είναι σε έξαρση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Γεγονότα που συμβαίνουν στον εργασιακό χώρο, υπονομεύουν την αυτοπεποίθησή σας. Διάφορα εμπόδια και καθυστερήσεις στα θέματα σας, αποδίδονται στις εξωτερικές συνθήκες. Χρεώνετε τους συνεργάτες, τους συνεταίρους και όποιον βρείτε μπροστά σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ερωτικές πρωτοβουλίες που θα πάρετε θα αφήσουν άναυδους όσους δέχονται τις προτάσεις σας. Τα σεξουαλικά ταμπού θα αποτελέσουν θέματα προς επίλυση, ενώ οι σχέσεις, περνούν μια περίοδο τριγμών και σκαμπανεβασμάτων.

ΛΕΩΝ 

ΓΕΝΙΚΑ: Νιώθετε και είστε περισσότερο ασφαλείς όταν υπάρχει οικονομική σταθερότητα. Η ειλικρίνειά σας και η σταθερότητα στις απόψεις σας θα σας κάνει δημοφιλείς, γλυκούς και αγαπητούς. Δημοφιλία και εύκολες συναλλαγές με το ευρύ κοινό θα φέρει επιτυχίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Εύνοια σε όσους ασχολούνται με τα κτηματομεσιτικά, τη διασκέδαση, τις δημόσιες σχέσεις και με τις κοινωνικές υπηρεσίες. Τα σκαμπανεβάσματα της αγοράς δημιουργούν κακές προϋποθέσεις για σταθερότητα στα οικονομικά.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Η τάση σας για διαρκή επιβεβαίωση θα σας ωθήσει σε απιστίες. Αυτό όμως πέρα από το ότι μπορεί να φέρει ρήξεις στις σχέσεις σας, ανεβάζει και το δείκτη του ρίσκου στα κόκκινα. Σκεφθείτε αν θέλετε να ρισκάρετε τη σταθερότητα για την περιπέτεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

ΓΕΝΙΚΑ: Θα το βρείτε αδύνατο να λειτουργήσετε κάτω από συνθήκες πίεσης και θα φανείτε αρκετά κυκλοθυμικοί αυτό το διάστημα. Υπό συζήτηση οι σχέσεις με τα αδέρφια, ξαδέρφια και ευρύτερο συγγενικό περιβάλλον. Γίνεστε επιθετικοί όταν σας λένε τι να κάνετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σημαντικό ψυχολογικό ταλέντο, που βοηθά στις δουλειές που έχουν να κάνουν με την παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε κρίση. Χαρίσματα θεραπείας. Γίνεστε καταπιεστικοί στη δουλειά σας και έρχεστε σε κόντρα με προϊσταμένους.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Εχετε τη δυνατότητα να συντονίζεστε συναισθηματικά με το σύντροφό σας και αυτό κάνει πολύ καλό στις σχέσεις. Η καλή επαφή με το άλλο φύλο θα φέρει επιτυχίες στους αδέσμευτους. Ο σύντροφος δείχνει να σας εμπιστεύεται γι’ αυτό να αποφύγετε να εκμεταλλευθείτε την αδυναμία που σας δείχνει. 

ΖΥΓΟΣ 

ΓΕΝΙΚΑ: Την εβδομάδα αυτή θα νιώσετε ότι σας έλκουν ισχυρά πρόσωπα με έντονο μαγνητισμό. Με τη βοήθειά τους θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε κρίσιμες καταστάσεις και να βοηθήσει ανθρώπους που βρίσκονται εν τω μέσω τέτοιων περιστατικών.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σχολαστικότητα και επιμονή στη λεπτομέρεια, πειθαρχία και λογική θα ευνοήσουν δουλειές που έχουν να κάνουν με μια συγκεκριμένη ρουτίνα. Ιατρικά παραϊατρικά επαγγέλματα σε άνοδο. Σε άνοδο και τα οικονομικά.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Οι πολλές αισθηματικές αντιπαραθέσεις προκαλούν πνευματικό μπλοκάρισμα σε αμφότερες τις πλευρές μιας σχέσης. Αν θέλετε να πάνε καλά τα πράγματα και να συμβάλετε στην αυτοεξέλιξή σας, παραδεχθείτε τις ευθύνες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Παρόλο που ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τους άλλους είναι γλυκός και προσεγγίσιμος, γίνεστε θηρίο όταν προσπαθούν να σας υποδείξουν τι να κάνετε. Τα σκαμπανεβάσματα και τα τερτίπια της αγοράς, που απαιτούν διπλωματία, δεν σας ταιριάζουν αυτό το διάστημα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι συναλλαγές με το κοινό γίνονται εύκολα και άμεσα. Θα πετύχετε όσοι εργάζεστε σκληρά και σε εργασίες που απαιτούν φυσική δύναμη. Οι αθλητές, οι εργάτες οικοδομών, αλλά και οι καλλιτέχνες ευνοούνται αρκετά. Οικονομική σταθερότητα φέρνει ένα αίσθημα ασφάλειας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Οι γυναίκες του ζωδίου θα μαλώνουν με τους άνδρες τους γιατί θεωρούν ότι τις εκμεταλλεύονται ερωτικά. Οι δε άνδρες δυσκολεύονται να πάρουν πρωτοβουλίες και να προσεγγίσουν τις γυναίκες της αρεσκείας τους. Προβλήματα και ρήξεις στις σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Θα είστε σε θέση να δώσετε σύντομα λύσεις στα προβλήματα, αλλά θα αμφισβητηθούν οι μέθοδοί σας. Θα είστε ντόμπροι και ειλικρινείς σε σημείο ωμότητας και χωρίς καθόλου τακτ, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει αντιδράσεις από τους άλλους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πειθώς και δυνατά επιχειρήματα θα φέρουν επιτυχία σε όσους ασχολούνται με τα κτηματομεσιτικά και εργασίες που εμπεριέχουν διαπραγματεύσεις. Η καριέρα χτίζεται πάνω στη δυνατότητα να μιλάτε και να ακούτε τους άλλους. Σε έξαρση τα επαγγέλματα που σχετίζονται με τη συμβουλευτική. Οικονομικό ξεμπλοκάρισμα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Δεν θα αποφύγετε μια κυκλοθυμία στις σχέσεις, που είτε προέρχεται από εσάς είτε από το σύντροφο. Ως επί το πλείστον όμως, θα απολαύσετε την εμπιστοσύνη του συντρόφου σας και θα χαρείτε μαζί όμορφες στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Δείχνετε επιθετικότητα όταν πρόκειται να αντιμετωπίσετε αντιπαραθέσεις και αυτό μπορεί να σας φέρει σε ρήξεις, πολλές φορές οριστικές και που κοστίζουν. Εμμένετε στις λεπτομέρειες και χάνετε τη γενική εικόνα των καταστάσεων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα έχετε έναν μοναδικό τρόπο να αντιμετωπίσετε τις κρίσεις στη δουλειά και παρόλο που εμφανίζεστε πολύ επιθετικοί, προς τους άλλους, καταφέρνετε να πετυχαίνετε τους στόχους σας. Βοήθεια και υποστήριξη από άτομα κύρους. Οικονομική ισορροπία.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Οταν τσακώνεστε με το σύντροφο, χάνετε και κάτι από την αυτοπεποίθησή σας και κυριεύεστε από ανασφάλειες. Κι όταν γίνεται αυτό, τα ηνία, παίρνει η ζήλια και η κτητική συμπεριφορά. Και φυσικά, η κατάληξη είναι δυσχερής για όλες τις πλευρές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Η ωμή σας ειλικρίνεια μπορεί να μην αρέσει σε όλους. Είναι φανερό πλέον ότι έχετε επιθετική συμπεριφορά σε όσους προσπαθούν να σας πουν τι να κάνετε και πώς να το κάνετε. Ελέγξτε λίγο περισσότερο τα νεύρα σας και φροντίστε να εκτονώνετε τις εντάσεις μέσα σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Απότομοι οι τρόποι σας, φέρνουν αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους. Δεν θα λείψουν οι φιλονικίες οι διαπληκτισμοί και οι ρήξεις. Κυρίως σε ό,τι αφορά στις σχέσεις σας με τους ανωτέρους, να είστε διακριτικοί και να κρατάτε χαμηλούς τόνους.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Εντονο το ερωτικό στοιχείο στη συμπεριφορά σας αλλά θα δυσκολευτείτε να αναλάβετε την πρωτοβουλία της προσέγγισης του αντικειμένου του πόθου σας. Μια γενικότερη τάση για απιστίες στις σχέσεις φέρνει προβλήματα.

ΙΧΘΥΕΣ 

ΓΕΝΙΚΑ: Η δυνατότητά σας να συντονίζεστε με τις διαθέσεις του περιβάλλοντος όπου βρίσκεστε, σας το κάνει εύκολο να πείθετε. Ειλικρίνεια και ευθύτητα στις σχέσεις, κάνετε χρήση των επικοινωνιακών σας ταλέντων ώστε να επιτευχθούν ευκολότερα οι στόχοι.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ενα εκνευριστικό παρασκήνιο στη δουλειά, που εν μέρει ενισχύεται και από την επιθετική σας συμπεριφορά, ίσως δημιουργήσει εντάσεις. Θα ευνοηθείτε να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους και θα απολαύσετε οικονομική πρόοδο.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ομορφες στιγμές θα έχετε με το σύντροφό σας, αρκεί να μην θεωρήσει ότι μπορεί να σας πει τι πρέπει να κάνετε και πώς πρέπει να συμπεριφέρεστε. Αν το κάνει αυτό θα εκδηλώσετε επιθετικότητα απέναντί του και οι συνέπειες θα είναι άγνωστες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]