Ασφαλιστικά μέτρα είχε ζητήσει ο 43χρονο ξυλουργό που μαχαιρώθηκε θανάσιμα

21 Ιανουαρίου 2024

Ασφαλιστικά μέτρα είχε ζητήσει ο 43χρονο ξυλουργό που μαχαιρώθηκε θανάσιμα, στη μέση του δρόμου, στον ανακριτή σήμερα η 39χρονη

Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στις 10:00 η 39χρονη δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος στη Χαλκίδα με θύμα έναν 43χρονο ξυλουργό.

Το χρονικό της δολοφονίας στη Χαλκίδα

Ήταν 07:55 το πρωί του Σαββάτου (20/01) όταν το Κέντρο Επιχειρήσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας ενημερώθηκε τηλεφωνικά από γυναίκα, η οποία μιλούσε σπαστά Ελληνικά, ότι επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στη Χαλκίδα, δίπλα από το 4ο Γυμνάσιο Χαλκίδας, λαμβάνει χώρα επεισόδιο με μαχαίρι, μεταξύ άνδρα και γυναίκας.

Πέντε λεπτά αργότερα πραγματοποιήθηκε κλήση στην Αστυνομία από γυναίκα, που δήλωσε ότι διαμένει στην οδό 28ης Οκτωβρίου και βλέπει από το μπαλκόνι της οικίας της γυναίκα να μαχαιρώνει τον άνδρα της. Την 08.01 ώρα, πραγματοποιήθηκε και άλλη κλήση από άγνωστο άνδρα για το ίδιο επεισόδιο. Σε λίγα λεπτά, σύμφωνα με το evima.gr, έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί που εντόπισαν αιμόφυρτο άντρα στη μέση του δρόμου, σε εμβρυακή στάση, φέροντας μαχαίρι στην αριστερή ωμοπλάτη και με αίματα στο σώμα. Στο σημείο κλήθηκε σταθμός του ΕΚΑΒ, ο ιατρός του οποίου διαπίστωσε τον θάνατο του 43χρονου.

Στον ανακριτή σήμερα η 38χρονη που μαχαίρωσε τον 43χρονο - Δείτε βίντεο  μετά την άγρια δολοφονία | ekriti.gr

Ο νομικός που εκπροσωπεί την σύζυγο του θύματος, Θανάσης Τάρτης, υποστηρίζει πως η φόνισσα παρενοχλούσε τον άτυχο άντρα εδώ και χρόνια και καταδίκασε τα όσα γράφτηκαν περί σχέσης ανάμεσά τους.

Ο κ. Αθανάσιος Τάρτης, ξεκαθάρισε όπως αναφέρει το evima ότι «δεν υπήρχε ερωτικός δεσμός μεταξύ θύτη και θύματος». Ωστόσο υπήρξαν απειλές και μας αναφέρει ότι «από το τέλος του 2021, αρχές του 2022, το θύμα είχε έρθει στο γραφείο μου, εν γνώσει της συζύγου του και εν γνώσει και του συζύγου της δράστιδος, ζητώντας να λάβουν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της για να σταματήσει να τον παρενοχλεί.

Τότε δεν έγιναν ασφαλιστικά μέτρα γιατί ο σύζυγος της δράστιδος παρενέβη και θεωρήσαμε ότι η υπόθεση έχει τακτοποιηθεί. Δεν είχαμε σοβαρές οχλήσεις. Υπήρξαν απειλές». Αξιοσημείωτο είναι ότι σύμφωνα με τον δικηγόρο της συζύγου του αδικοχαμένου άντρα «ο σύζυγος της δράστιδος ήταν ίσως ο καλύτερος φίλος του θύματος».

Η γυναίκα του νεκρού επιχειρηματία είναι ακόμα σε κατάσταση σοκ, αναφέρει το evima.gr.  «Όπως ξέρετε είδε το σκηνικό διότι ήταν στο μπαλκόνι χωρίς να μπορεί να αντιδράσει. Είναι τρομερό να βλέπεις τον άνθρωπό σου να σφαγιάζεται κυριολεκτικά» ανέφερε ο δικηγόρος.

Ο κ. Τάρτης τόνισε ότι «πρόκειται για μια άψογα σχεδιασμένη και εκτελεσμένη ενέργεια που δείχνει έναν άνθρωπο με ιδιαίτερη οξυδέρκεια, με ιδιαίτερη λογική γιατί περίμενε έξω από το σπίτι, τον χτύπησε πισώπλατα και τον ακολούθησε για να τον αποτελειώσει. Αυτό δείχνει έναν άνθρωπο αποφασισμένο και με καλό σχεδιασμό για να μην ακούσω από κανέναν τίποτα περίεργο ότι δεν ήταν καλά στα μυαλά της. Δεν υπάρχει αυτό».

Η δράστιδα έχει δύο παιδιά με τον σύζυγό της με τον κύριο Τάρτη να επισημαίνει ότι «πρέπει να προστατεύσουμε τις οικογένειες».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]