Τι γίνεται με τις μεγάλες σειρές των καναλιών – Ποιοι ηθοποιοί συνεχίζουν και του χρόνου

14 Ιανουαρίου 2024

Τι γίνεται με τις μεγάλες σειρές των καναλιών, ποιοι ηθοποιοί και του χρόνου, σήμερα η επίσημη έναρξη του δεύτερου μισού της φετινής τηλεοπτικής σεζόν για τις αγαπημένες σειρές «Η Γη της Ελιάς», «Σασμός», «Μάγισσα» και «Έρωτας φυγάς»

Σήμερα Κυριακή 14 Ιανουαρίου είναι η επίσημη ημερομηνία έναρξης του δεύτερου μισού της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, μιας σεζόν που έχει πολλούς χαμένους και ελάχιστους νικητές. Μετά την ανάπαυλα της εορταστικής περιόδου οι σειρές επιστρέφουν στους τηλεοπτικούς σταθμούς και οι δύο επόμενοι μήνες θα είναι καθοριστικοί για την επιβίωσή τους

Τα κανάλια και οι ιθύνοντές τους έχουν αποφασίσει να ελαχιστοποιήσουν το ρίσκο λανσαρίσματος νέων πρότζεκτς και έτσι κάποια προγράμματα έχουν άτυπα ήδη πάρει το «πράσινο φως» για του χρόνου.

Ο Αντρέας Γεωργίου θα συνεχίσει για τέταρτη σεζόν τη «Γη της Ελιάς» στην οποία θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στο πρωταγωνιστικό καστ. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα οι αποχωρήσεις θα είναι αρκετές μεταξύ αυτών του Διονύση Παπανδρέου (Φίλιππος) αλλά και της τηλεοπτικής πεθεράς του της Αρετής (Δώρα Χρυσικού).

Στην παρούσα φάση σίγουροι στην καθημερινή σειρά του Mega για την επόμενη σεζόν θεωρούνται ο Πασχάλης Τσαρούχας (Στάθης), η Αντιγόνη Κουκουλάκου (Ιουλία), η Μάρω Κοντού (Μαρία), η Άντζελα Γκερέκου (Αθηνά), η Λυδία Κονιόρδου (Μαργαρίτα) και ο Νίκος Γαλανός (Ισίδωρος). Ερωτηματικό είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος (Ορέστης), ενώ μάλλον θα συνεχίσει και στον τέταρτο κύκλο ο νέος ήρωας Τζον Μακρίδης που υποδύεται ο Απόστολος Γκλέτσος.

Πράσινο φως παίρνει στον Alpha και ο «Σασμός» με πολλούς ήρωες να αποχωρούν. Φαίνεται πως Ορφέας Αυγουστίδης (Αστέρης), Χριστίνα Χειλά Φαμέλη (Αργυρώ), Δημήτρης Λάλος (Μαθιός) και Μαριλίτα Λαμπροπούλου (Βασιλική) θα είναι και στην επόμενη σεζόν της σειράς μετά την ολοκλήρωση του «Επιλόγου».

Ο δεύτερος κύκλος της «Μάγισσας», όπως όλα δείχνουν, θα είναι μια καινούργια σειρά καθώς οι δημιουργοί ετοιμάζουν ένα prequel (προοίμιο) που θα μας μεταφέρει στη Μάνη του 1700 εκατό χρόνια πριν από το σημείο που διαδραματίζεται η σειρά τώρα.

Ο «Έρωτας φυγάς» θα ενταχθεί σύντομα στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 με δύο έως τρία επεισόδια την εβδομάδα και η προοπτική είναι να πάει και τη σεζόν ’24 – ’25 με πρωταγωνιστικό δίδυμο τους Πέμη Ζούνη και Σταύρο Ζαλμά. 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]