Σε διαθεσιμότητα ο οδηγός λεωφορείου που έλυνε σταυρόλεξο ενώ οδηγούσε

14 Ιανουαρίου 2024

Σε διαθεσιμότητα ο οδηγός λεωφορείου που έλυνε σταυρόλεξο ενώ οδηγούσε

Σε διαθεσιμότητα βρίσκεται από την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου και μέχρι την ολοκλήρωση του πειθαρχικού ελέγχου ο οδηγός του λεωφορείου στην Κηφισιά που κατεγράφη σε βίντεο να λύνει σταυρόλεξο ενώ το όχημα βρισκόταν εν κινήσει.

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, κατόπιν ενημέρωσης από την ΟΣΥ Α.Ε., όσον αφορά το περιστατικό με οδηγό, ο οποίος εμφανίζεται να σημειώνει ενώ οδηγεί, επισημαίνει τα εξής:

Ο εν λόγω οδηγός, που εκτελούσε το δρομολόγιο της Γραμμής 523 (Αδάμες-Κηφισιά), εντοπίστηκε από την πρώτη στιγμή και έλαβε κλήση για Πειθαρχικό έλεγχο. Μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ήδη από την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου, ο οδηγός έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα. Η ασφάλεια στις μεταφορές αποτελεί βασικό και αδιαπραγμάτευτο στοιχείο των μεταφορών. Τόσο η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών όσο και η Διοίκηση της Ο.Σ.Υ. θα είναι άτεγκτες σε τέτοιου είδους περιστατικά.

Σε διαθεσιμότητα ο οδηγός λεωφορείου που έλυνε σταυρόλεξο ενώ οδηγούσε

Η ανακοίνωση του υπουργείου:

Καμία ανοχή σε περιστατικά που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των μεταφορών Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, κατόπιν ενημέρωσης από την ΟΣΥ Α.Ε., όσον αφορά το περιστατικό με οδηγό, ο οποίος εμφανίζεται να σημειώνει ενώ οδηγεί, επισημαίνει τα εξής:

Ο εν λόγω οδηγός, που εκτελούσε το δρομολόγιο της Γραμμής 523 (Αδάμες-Κηφισιά), εντοπίστηκε από την πρώτη στιγμή και έλαβε κλήση για Πειθαρχικό έλεγχο. Μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ήδη από την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου, ο οδηγός έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα. Η ασφάλεια στις μεταφορές αποτελεί βασικό και αδιαπραγμάτευτο στοιχείο των μεταφορών.

Τόσο η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών όσο και η Διοίκηση της Ο.Σ.Υ. θα είναι άτεγκτες σε τέτοιου είδους περιστατικά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]