Κώστας Μπακογιάννης: Έτοιμος για δυναμική αντιπολίτευση

12 Ιανουαρίου 2024

Κώστας Μπακογιάννης: Έτοιμος για δυναμική αντιπολίτευση.

Αποφασισμένος να κάνει γόνιμη και δημιουργική αντιπολίτευση είναι ο μέχρι πρότινος Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, κάτι το οποίο διεμήνυσε σύμφωνα με πληροφορίες στους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του, κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, με τα έμπειρα πολιτικά στελέχη της παράταξης του «Αθήνα Ψηλά», να είναι στο πλευρό του.

Η συσπείρωση γύρω από το πρόσωπο του Κώστα Μπακογιάννη και τα προγράμματα που έθεσε ο επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα Ψηλά» έδωσαν το στίγμα και τον παλμό της χθεσινής συνάντησης.

Στενοί συνεργάτες του σημειώνουν ότι το κλίμα ήταν ενωτικό και όλα τα στελέχη της παράταξης τόνισαν την ανάγκη για μια στιβαρή αντιπολίτευση, που θα έχει τις ανάγκες των Αθηναίων ως προμετωπίδα στις καθημερινές μάχες που θα δίνει στις 129 γειτονιές της πόλης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Μπακογιάννης αποδέχθηκε πρόσφατα την τιμητική πρόταση του Χάρβαρντ να διδάξει για το εαρινό εξάμηνο στο διεθνώς αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης.

Θα συμμετέχει, φυσικά, ενεργά στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας, ασκώντας τεκμηριωμένη κριτική και καταθέτοντας εποικοδομητικές προτάσεις που θα βοηθήσουν την πόλη να προχωρήσει μπροστά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]