Νεκρό βρέφος 6 μηνών – Συνελήφθη η μητέρα του για ξυλοδαρμό

9 Ιανουαρίου 2024

Νεκρό βρέφος 6 μηνών – Συνελήφθη η μητέρα του για ξυλοδαρμό, το παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας, χωρίς σφυγμό, από τους παππούδες του.

Βρέφος 6 μηνών από την Ημαθία διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας σήμερα, Τρίτη (9/1), το μεσημέρι χωρίς να έχει σφυγμό. Η μητέρα του παιδιού έχει συλληφθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρει το veriotis.gr, το παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο από τους παππούδες του, οι οποίοι ήταν σε κατάσταση αλλοφροσύνης.

Το αγοράκι, παιδί της κόρης τους, ήταν εμφανώς κακοποιημένο, όπως μεταφέρει η ίδια πηγή, που συμπληρώνει πως όταν έφτασαν στο νοσηλευτικό ίδρυμα το μωρό δεν αντιδρούσε. 

Τραγωδία στον Βόλο: Νεκρό βρέφος 30 ημερών – Ιατρική αμέλεια καταγγέλλουν  οι γονείς | Alfavita

Οι γιατροί κατέβαλαν προσπάθειες για να το επαναφέρουν, ωστόσο κατέστη αδύνατο.

Σύμφωνα με τον Alpha, η μητέρα του παιδιού, που φέρεται να πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, έχει συλληφθεί για τον ξυλοδαρμό του.

Ειδικότερα, ο σταθμός μετέφερε πως η γυναίκα, που έχει άλλα δύο παιδιά 7 και 6 ετών, άρχισε να χτυπά το μωρό μπροστά στα μάτια και των άλλων ανηλίκων. Εκείνα φοβήθηκαν και έτρεξαν στο σπίτι της θείας του, που είναι απέναντι από το οίκημα που μένουν. 

Όταν οι συγγενείς πήγαν στο σπίτι, βρήκαν το μωρό κακοποιημένο και το μετέφεραν στο νοσοκομείο, αλλά ήταν ήδη αργά. 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]