Διευθύντρια εταιρείας είχε στην βαλίτσα της το πτώμα του 4χρονου γιου της (video)

9 Ιανουαρίου 2024

Διευθύντρια εταιρείας είχε στην βαλίτσα της το πτώμα του 4χρονου γιου της . Η διευθύνουσα σύμβουλος μιας ινδικής νεοφυούς επιχείρησης τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης (AI) συνελήφθη ως ύποπτη για τη δολοφονία του τετράχρονου γιού της μετά τον εντοπισμό του πτώματός του μέσα στη βαλίτσα της, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Η Σουτσάνα Σεθ, η επικεφαλής της εταιρείας The Mindful AI Lab στο επίκεντρο της τεχνολογίας στην Ινδία, την πόλη Μπενγκαλούρου, συνελήφθη στην περιοχή Τσιτραντούργκα του κρατιδίου Καρνατάκα καθώς επέστρεφε με ταξί από το γειτονικό κρατίδιο Γκόα αφού βρέθηκε το πτώμα του παιδιού μέσα στη βαλίτσα της, είπε η αστυνομία.

Bengaluru CEO kills son

Η Σεθ είχε πάει σε δωμάτιο ξενοδοχείου μαζί με τον γιο της στην Γκόα το Σάββατο, αλλά το αγόρι δεν βρισκόταν μαζί της όταν άδειασε το δωμάτιο, το βράδυ της Δευτέρας, είπε ο επιθεωρητής της αστυνομίας

Ο αξιωματικός είπε ότι η Σουτσάνα Σεθ τηλεφώνησε στη ρεσεψιόν μετά τα μεσάνυχτα και τους κάλεσε να της κλείσουν ένα ταξί που θα μπορούσε να τη μεταφέρει σπίτι στο Μπανγκαλόρ. Το προσωπικό του ξενοδοχείου της πρότεινε να ταξιδέψει με πτήση.

Αλλά επέμενε ότι ήθελε να πάει με ταξί. Το ξενοδοχείο κανόνισε ένα ταξί της Innova και εκείνη έφυγε από το ξενοδοχείο περίπου στη 01:00 στις 8 Ιανουαρίου (νύχτα μεταξύ Κυριακής και Δευτέρας)», είπε ο Valsan. Ο γιος της δεν ήταν μαζί της όταν έφυγε. Όπως έμαθαν αργότερα οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου, το αγοράκι βρισκόταν σε μια από τις βαλίτσες που πήρε μαζί της.

Το προσωπικό καθαριότητας του ξενοδοχείου σήμανε συναγερμός το επόμενο πρωί αφού εντόπισαν κηλίδες αίματος στο δωμάτιο. Οι αξιωματικοί του αστυνομικού τμήματος Calangute ανέκριναν το προσωπικό του ξενοδοχείου που επιβεβαίωσε την ύποπτη συμπεριφορά της το προηγούμενο βράδυ. Ένας αστυνομικός τηλεφώνησε στη Σεθ για να ρωτήσει για το πού βρίσκεται ο γιος της. «Αρχικά είπε στην αστυνομία ότι είχε αφήσει τον γιο της με έναν φίλο, αλλά η διεύθυνση που έδωσε ήταν ψεύτικη.

Η αστυνομία στη συνέχεια επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον ταξιτζή και του ζήτησε να μεταφέρει τη Σεθ στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, συνέχισε ο ίδιος.

“Όταν ανοίξαμε τη βαλίτσα της βρήκαμε το πτώμα του παιδιού”, είπε στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής της αστυνομίας της Βόρειας Γκόα Νιντχίν Βαλσάν.

Η αστυνομία της Γκόα μετέφερε τη Σεθ στο κρατίδιό της, είπε ο Βαλσάν, προσθέτοντας ότι ο σύζυγός της βρισκόταν στην Ινδονησία και του ζητήθηκε να επιστρέψει στην Ινδία.

Το Reuters δεν ήταν σε θέση να επικοινωνήσει με τον σύζυγό της ή με οποιονδήποτε άλλον στην οικογένεια για σχόλιο.

Police said investigators are yet to piece together the sequence of events that led to the little boy’s death. (videograb/PTI video)

Τοπικό δικαστήριο διέταξε την κράτησή της για έξι ημέρες, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων ANI.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]