Αποκάλυψη ΣΟΚ -Η παιδοκτόνος ήταν μαθήτρια στην τάξη του 2003 που αποδεκατίστηκε στα Τέμπη

9 Ιανουαρίου 2024

Αποκάλυψη ΣΟΚ – Η 37χρονη παιδοκτόνος που σκότωσε 6 μηνών παιδί της ήταν μαθήτρια στην τάξη του 2003 που αποδεκατίστηκε στα Τέμπη. Η ίδια δεν είχε πάει στην εκδρομή, ωστόσο σύμφωνα με το τοπικό μέσο, έκτοτε απέκτησε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, γνωρίζοντας ότι 21 συμμαθητές της έφυγαν από τη ζωή με ένα τόσο αποτρόπαιο τρόπο.

Άλλωστε, δεν είναι το μοναδικό παιδί που απέκτησε μετατραυματικό στρες μετά την τραγωδία του 2003, καθώς τον Ιούλιο του 2022 ένας ακόμη μαθητής -σε ηλικία 35 ετών- έβαλε τέλος στη ζωή του με δίκαννο, καθώς δεν μπορούσε να ξεπεράσει την απώλεια των συμμαθητών του και για χρόνια πάλευε με ψυχολογικά προβλήματα.

Η πράξη της πάγωσε το πανελλήνιο, αλλά παράλληλα αποκάλυψε και στοιχεία από το παρελθόν της 37χρονης μητέρας, σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr, εκτός από τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που είχε ,περνούσε και επιλόχειο κατάθλιψη Ήταν ένας άνθρωπος που χρειαζόταν βοήθεια και που πολύ πρόσφατα αντιμετώπισε και έντονη ενδοοικογενειακή βία, που είχε ως επακόλουθο τη λύση του γάμου της. 

Γνωστό ήταν στην κοινωνία της Ημαθίας για το γεγονός ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα ήταν η 37χρονη που σκότωσε το 6 μηνών μωρό της.

Η γυναίκα που σόκαρε το Πανελλήνιο με την πράξη της, είχε άλλα δύο κοριτσάκια της, 6 και 7 ετών, από τον πρώτο της σύζυγο. Μάλιστα, φέρεται να ήταν παρόντα και τα δύο τη στιγμή που εκείνη χτύπησε μέχρι θανάτου το βρέφος.

Ένας γείτονας, αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο thestoday.gr περιέγραψε το τρομακτικό σκηνικό στο Μακρυχώρι της Βέροιας: «Είχε μανία. Εγώ της τράβηξα με το ζόρι το μωρό από τα χέρια».

«Άκουσα τα παιδιά να φωνάζουν για βοήθεια. Πετάχτηκα έξω και πήγα στο σπίτι. Είδα τη μάνα να χτυπάει με μανία το παιδί της. Πάγωσα. Μετά προσπάθησα να το γλιτώσω τραβώντας το αλλά ήταν αργά», δήλωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 37χρονη φέρεται να είπε στους γονείς της, οι οποίοι άνοιξαν την πόρτα και είδαν βαριά τραυματισμένο το βρέφος και τις εγγονές τους να ουρλιάζουν, ότι δεν το σκότωσε αυτή αλλά κάποια «αόρατη» δύναμη

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]