Γυναίκα έκλεβε πορτοφόλια στο λεωφορείο και την έπιασαν στα πράσα(video)

5 Ιανουαρίου 2024

Γυναίκα έκλεβε πορτοφόλια στο λεωφορείο και την έπιασαν στα πράσα, προσπάθησε να φύγει από παράθυρο λεωφορείου

Απίστευτο σκηνικό διαδραματίστηκε μέσα σε λεωφορείο όταν μια νεαρή γυναίκα επιχείρησε να κλέψει πορτοφόλι από τσάντα γυναίκας και όταν έγινε αντιληπτή προσπάθησε να φύγει από το παράθυρο..!

Μία νεαρή γυναίκα, αφού επιβιβάστηκε στο αστικό λεωφορείο της γραμμής 3Κ στη Θεσσαλονίκη και ενώ αυτό κινείτο επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Όλγας, επιχείρησε να κλέψει πορτοφόλι από τσάντα γυναίκας και όταν έγινε αντιληπτή προσπάθησε να ξεφύγει από το παράθυρο!

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί, Παρασκευή 5 Ιανουαρίου.

Η παράλογη προσπάθεια της νεαρής

Ο οδηγός του λεωφορείου, μόλις αντιλήφθηκε το περιστατικό, ακινητοποίησε το όχημα. Η δράστρια επέστρεψε αμέσως το πορτοφόλι στην κάτοχο του και στη συνέχεια προσπάθησε να θολώσει τα νερά και να βρει χρόνο να διαφύγει.

Ταυτόχρονα, κινήθηκε προς το πίσω μέρος του αστικού, όπου βρήκε το ανακλινόμενο παράθυρο και αμέσως επιχείρησε να διαφύγει από αυτό, καθώς οι πόρτες του λεωφορείου ήταν κλειστές.

Επιβάτες επιχείρησαν να τη σταματήσουν και να τη συγκρατήσουν, όμως η γυναίκα που χτυπιόταν και ούρλιαζε, κατάφερε τελικά να βγει από το παράθυρο, που το άνοιγμά του δεν ήταν μεγαλύτερο από 30 εκατοστά, και να τρέξει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία, η οποία έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]