Άγρια κόντρα στην οικογένεια του Αλέν Ντελόν – Ο πατέρας μας έχει ξεμωραθεί» λέει ο γιός του

5 Ιανουαρίου 2024

Άγρια κόντρα στην οικογένεια του Αλέν Ντελόν – Ο πατέρας μας έχει ξεμωραθεί» λέει ο γιός του, βεντέτα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας του.

Ο Αλέν Ντελόν σκοπεύει να καταθέσει μήνυση σε βάρος του γιου του, του Άντονι, έπειτα από μια σοκαριστική συνέντευξη του τελευταίου στο Paris Match, που δημοσιεύθηκε σήμερα. Ο γιος του Αλέν Ντελόν στην εν λόγω συνέντευξη κατηγόρησε την ετεροθαλή αδελφή του, την Ανούσκα, για «χειραγώγηση» του 88χρονου πατέρα τους. Να σημειωθεί πως η υγεία του ηθοποιού του γαλλικού κινηματογράφου φθίνει τα τελευταία χρόνια

Αλέν Ντελόν: 83 χρόνια θυελλώδους ζωής -Οι φλογεροί έρωτες, οι ταινίες και  η αγαπημένη του κόρη - Γεγονότα
Αλέν Ντελόν: Εμφύλιος στην οικογένεια μετά την συνέντευξη του γιου του

Στη συνέντευξή του ο 59χρονος Άντονι Ντελόν είπε ότι ο πατέρας του είναι «εξασθενημένος» και «δεν αντέχει πλέον να τον βλέπει έτσι, αδυνατισμένο». Κάτι τέτοιο άλλωστε, φάνηκε και στην ανάρτηση στο Instagram ενός άλλου παιδιού του ηθοποιού, του Αλέν-Φαμπιέν. Ο τελευταίος τα Χριστούγεννα ανάρτησε μια φωτογραφία με τον Αλέν Ντελόν εμφανώς αδυνατισμένο.

Ο Άντονι Ντελόν ανέφερε ότι έκανε καταγγελία σε βάρος της Ανούσκα, υποστηρίζοντας ότι δεν τον ενημέρωσε πως ο πατέρας τους, ο οποίος υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο το καλοκαίρι του 2019, απέτυχε σε πέντε τεστ για την αξιολόγηση της νοητικής λειτουργίας του μεταξύ 2019-22. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Αλέν Ντελόν, τον Κριστόφ Αγιελά, ο ηθοποιός είναι «σοκαρισμένος από τον μιντιακό χείμαρρο που ενορχήστρωσε ο γιος του». Ο δικηγόρος ανακοίνωσε πως ο Αλέν Ντελόν σκοπεύει να καταθέσει μήνυση υποστηρίζοντας ότι οι δηλώσεις του Άντονι ζημιώνουν τον ίδιο και την κόρη του. Στην ίδια ανακοίνωση συμπεριλαμβάνεται η αντίδραση του ηθοποιού. «Ποιος πατέρας θα το ανεχόταν αυτό;».

Η βεντέτα της οικογένειας Ντελόν

Ο Αλέν Ντελόν «δεν ανέχεται την επιθετικότητα του γιου του, Άντονι, που δεν σταματάει να λέει ότι έχει ξεμωραθεί» και «διατείνεται ότι έζησε τα τελευταία του Χριστούγεννα», πρόσθεσε ο δικηγόρος. Από την πλευρά της, η Ανούσκα, κόρη της Ολλανδής Ροζαλί φαν Μπρέμεν, μέσω δική της ανακοίνωσης, κατήγγειλε τον ετεροθαλή αδελφό της και προανήγγειλε ότι θα καταθέσει σε βάρος του μήνυση για δυσφήμιση, συκοφαντία, απειλές και παρενόχληση.

Η απάντηση από την πλευρά του Άντονι Ντελόν ήρθε μέσω ανάρτησης στο Instagram: Η Ανούσκα, λέει, επισκέφθηκε σήμερα τον πατέρα τους στο σπίτι του στο Ντουσί-Μονκορμπόν «για να του πετάξει στο πρόσωπο το Paris Match και να τον αναγκάσει να υπογράψει αυτήν την απαράδεκτη ανακοίνωση». Συμπλήρωσε επίσης πως «ξέρω ότι ο πατέρας μου υπέγραψε αυτό το σκουπίδι χωρίς να το καταλάβει, αναμφίβολα χωρίς να το διαβάσει, καταπονημένος από όλες αυτές τις διαμάχες που τον εξαντλούν».

Σύμφωνα με τον Άντονι, ο εισαγγελέας, εξετάζει το ενδεχόμενο να θέσει υπό δικαστική προστασία τον Αλέν Ντελόν, βασιζόμενος σε μια ιατρική διάγνωση σύμφωνα με την οποία ο πατέρας του δεν διαθέτει πλέον ορθή κρίση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε περισσότερα άρθρα



[There are no radio stations in the database]