Κι άλλο “χτύπημα” για τον Στέλιο Ρόκκο – Η μητέρα του στο νοσοκομείο με κορονοϊό

4 Ιανουαρίου 2024

Κι άλλο “χτύπημα” για τον Στέλιο Ρόκκο – Η μητέρα του στο νοσοκομείο με κορονοϊό

Ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές περνά ο Στέλιος Ρόκκος και η οικογένειά του καθώς μετά τον θάνατό του αδερφού του Νίκου κατά τη διάρκεια ψαρέματος, σήμερα Πέμπτη (4/1) έγινε γνωστό πως η μητέρα του διακομίστηκε στο νοσοκομείο με κορονοϊό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, η μητέρα του δημοφιλούς τραγουδιστή διακομίστηκε χθες, Τετάρτη στο νοσοκομείο με κορονοϊό, λίγη ώρα μετά την κηδεία του αδερφού του Στέλιου Ρόκκου, Νίκου. Ένιωσε έντονη δυσφορία, οι συγγενείς της τη μετέφεραν στο νοσοκομείο της Λήμνου και μετά τις απαραίτητες εξετάσεις, διαπιστώθηκε πως νοσεί με COVID-19.

Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, με την κατάστασή της να μην εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

Την ίδια ώρα η οικογένεια του Στέλιου Ρόκκου θρηνεί καθώς ο αδελφός του, Νίκος, άφησε την τελευταία του πνοή, κάνοντας ψαροντούφεκο στη Λήμνο, το περασμένο Σάββατο (30/12).

Η τελευταία ανάρτηση του αδερφού του Στέλιου Ρόκκου που πνίγηκε στη Λήμνο

Ο 50χρονος είχε βγει για ψάρεμα το πρωί του Σαββάτου αλλά άργησε πολύ να επιστρέψει στο σπίτι με αποτέλεσμα να ανησυχήσει η οικογένειά του.

Κλήθηκε το Λιμενικό και στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για τον εντοπισμό του Νίκου Ρόκκου, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το Mega.

Αρχικά εντοπίστηκε η βάρκα του και σε κάποια απόσταση από αυτή, σε παραλία στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου, ένας ψαράς εντόπισε το πτώμα του.

Γίνεται λόγος για έναν πολύ έμπειρο ψαρά και παραμένουν αδιευκρίνιστες οι ακριβές συνθήκες που πνίγηκε. Σημειώνεται πως πριν από δύο χρόνια, ο Στέλιος Ρόκκος είχε χάσει έναν δεύτερο αδελφό, ο οποίος ήταν επίσης 50 ετών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]