Η απάντηση Τίμπερλεϊκ στην Μπρίτνεϊ μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις

4 Ιανουαρίου 2024

Η απάντηση Τίμπερλεϊκ στην Μπρίτνεϊ μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις, για την διακοπή της εγκυμοσύνης της

Ο Τίμπερλεϊκ τραγούδησε στα εγκαίνια του ξενοδοχείου Fontainebleau στο Las Vegas έχοντας στο πλάι του την ηθοποιό και σύζυγό του, Τζέσικα Μπιέλ. Η εμφάνιση του ζεύγους προκάλεσε πολλά σχόλια καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι οποίοι μετά την κυκλοφορία του βιβλίου “The Woman in Me” της Μπρίτνευ Σπίαρς είχαν ζητήσει από το κοινό να μποϋκοτάρει, πιο συγκεκριμένα να κάνει #cancel, τον τραγουδιστή μετά τις σαρωτικές αποκαλύψεις για τη σχέση τους.

Υπενθυμίζεται ότι στο βιβλίο της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είχε αποκαλύψει ότι ενώ είχε μείνει έγκυος από τον Τζάστιν Τίμπερλέϊκ εκείνος την πίεσε να κάνει έκτρωση καθώς “ήταν πολύ νέοι για να γίνουν γονείς” και ότι “η καριέρα τους ήταν πιο σημαντική”. Μάλιστα, η διάσημη τραγουδίστρια είχε κάνει έμμεση αποκάλυψη στο βίντεοκλιπ του τραγουδιού Everytime.

Την βραδιά των εγκαινίων, μεταξύ των πολλών επιτυχιών που ερμήνευσε ήταν και το Cry Me A River, ένα τραγούδι – ορόσημο στην καριέρα του καθώς φημολογείται πως έγραψε μετά την απιστία της Μπρίτνεϊ η οποία και οδήγησε τελικά στον χωρισμό τους. Μάλιστα, για να προλάβει τις οποιεσδήποτε αντιδράσεις του κοινού έσπευσε να πει στους παρευρισκόμενους «Νο disrespect» δηλαδή να μην τον κακολογήσουν για την επιλογή του κομματιού θέλοντας να τονίσει πως σέβεται και αναγνωρίζει τα λάθη του παρελθόντος.

Μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες

Μάλιστα, ο Τίμπερλεϊκ θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα προς όλους τους αποδέκτες μετά το τέλος της συναυλίας ανέβασε στιγμιότυπο όπου περπατάει στους διαδρόμους του ξενοδοχείου κρατώντας τα ψιλοτάκουνα της Μπίελ.

Η λεζάντα της φωτογραφίας ανέφερε «Δεν θα μπορούσα να περπατήσω ούτε ένα μίλι στα παπούτσια της (σ.σ. δεν θα άντεχα όλη αυτή την κατάσταση) αλλά ξέρω ότι ήταν μια καλή βραδιά επειδή κρατάω τα ψιλοτάκουνά της και επιστρέφουμε σπίτι»

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ-Τζέσικα Μπίελ: Εθεάθη χωρίς την βέρα της | Ρεπορτάζ και  ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, την Πολιτική

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]