Ανείπωτος πόνος στην κηδεία του 31χρονου αστυνομικού – Με τη γαλανόλευκη σκεπασμένο το φέρετρο

29 Δεκεμβρίου 2023

Ανείπωτος πόνος στην κηδεία του 31χρονου αστυνομικού – Με τη γαλανόλευκη σκεπασμένο το φέρετρο, στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη λένε το τελευταίο αντίο συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι στον Γιώργο Λυγγερίδη.

Σπαραχτικές στιγμές στην κηδεία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη. «Βαστάω εγώ, βαστάω. Είμαι η μάνα του “Λύγγε”», λέει η μητέρα του Γιώργου Λυγγερίδη, σε συγγενή που την αγκαλιάζει και της δίνει συλλυπητήρια, όπως μεταδίδει το thesstoday.gr.

Ανείπωτος πόνος στην κηδεία του 31χρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε θανάσιμα από ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Θεσσαλονίκη.  Από τους πρώτους που έφτασαν στο ναό ήταν ο παππούς του αστυνομικού ο οποίος κρατούσε ένα λευκό λουλούδι.

Το «παρών» στο τελευταίο αντίο στον αστυνομικό, έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου, η Δώρα Αυγέρη από τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλοι εκπρόσωποι της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας.

Δολοφονία στου Ρέντη: Σπαράζουν καρδιές στην κηδεία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη  Παρών ο Μητσοτάκης [εικόνεςβίντεο]

Συντετριμμένοι οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συνάδελφοι του αστυνομικού ενώ στην κηδεία παραβρέθηκε πλήθος απλού κόσμου. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην κηδεία παρέστη σύσσωμη η διμοιρία στην οποία ανήκε ο εκλιπών.

Το φέρετρο του 31χρονου ήταν σκεπασμένο με την γαλανόλευκη σημαία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]