Χειροτερεύει η κατάσταση της υγείας του Μπρους Γουίλις 

28 Δεκεμβρίου 2023

Χειροτερεύει η κατάσταση της υγείας του Μπρους Γουίλις, μετακομίζει δίπλα του η Ντέμι Μουρ

Η υγεία του Μπρους Γουίλις επιδεινώνεται ολοένα και περισσότερο όσο περνούν οι μέρες εν μέσω της διάγνωσης της μετωπιαίας κροταφικής άνοιας. Η Ντέμι Μουρ φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει τον πρώην σύζυγό της μόνο του, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής του.

Πρόσφατο δημοσίευμα επιβεβαιώνει ότι η πρώην σύζυγός του αποφάσισε να μετακομίσει δίπλα στο σπίτι του με όλη της την οικογένεια προκειμένου να βοηθήσει τον έρωτα της ζωής της.

Μπρους Γουίλις: Ραγδαία επιδείνωση της υγείας του - Δεν αναγνωρίζει τη  Ντέμι Μουρ - Newsbomb - Ειδησεις - News
Ο Μπρους Γουίλις με νυν και πρώην σύζυγο και με τα παιδιά τους: Νέες  φωτογραφίες μετά τη διάγνωση με αφασία

Σύμφωνα με το marca, αποκαλύφθηκε ότι η ηθοποιός αποφάσισε να μετακομίσει ακριβώς δίπλα στο σπίτι του Μπρους Γουίλις. Ισχυρίζονται επίσης ότι αυτό συνέβη ξαφνικά για να κάνει τις τελευταίες στιγμές του πρώην συζύγου της σε αυτή τη γη όσο το δυνατόν πιο ομαλές. Αναφέρουν επίσης ότι η Ντέμι Μουρ αποφάσισε να είναι δίπλα στον πρώην σύζυγό της μέχρι το τέλος της ζωής του.

Μπρους Γουίλις: Η επιδείνωση της υγείας του - ΤΑ ΝΕΑ

Κάθε διάγνωση άνοιας είναι αδύνατο να θεραπευτεί, αλλά αυτή που πάσχει ο Μπρους Γουίλις είναι από τις πιο σοβαρές.

Η μετωποκροταφική άνοια προσβάλλει τους μετωπιαίους και κροταφικούς λοβούς του ανθρώπινου εγκεφάλου και η κύρια συνέπεια είναι ότι προσβάλλει τις γλωσσικές ικανότητες του ασθενούς, τη μνήμη του και επηρεάζει και την προσωπικότητα.

Η Ντέμι Μουρ και ο Μπρους Γουίλις ήταν παντρεμένοι από το 1987 έως το 1998 μέχρι που ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους. Κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος, απέκτησαν τρεις κόρες οι οποίες είναι πλέον ενήλικες. Ποτέ δεν αποκάλυψαν τον λόγο που χώρισαν, αλλά εξακολουθούν να διατηρούν επαφές όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα που ο Bruce πάσχει από την ασθένεια αυτή, οι λίγες αναμνήσεις που διατηρεί είναι αυτές των καλύτερων ημερών που πέρασε δίπλα στην Demi Moore.

Μπρους Γουίλις: Συνεχίζει να βρίσκεται σε κατ' οίκον απομόνωση με την πρώην  σύζυγό του, Ντέμι Μουρ | Hello Magazine
Μπρους Γουίλις και Ντέμι Μουρ ξανά μαζί - Τους ένωσε η καραντίνα | Έθνος
Γυμνές οι κόρες του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ (pic)

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]