Ο 44χρονος Νορβηγός που σκότωσε τον αστυνομικό οδηγείται αύριο στον εισαγγελέα

28 Δεκεμβρίου 2023

Ο 44χρονος Νορβηγός που σκότωσε τον αστυνομικό οδηγείται αύριο στον εισαγγελέα, βρισκόταν σε κατάσταση μέθης όταν μαχαίρωσε τον αστυνομικό και τον κουμπάρο του μετά από διαπληκτισμό, θα οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα

Ακριβώς κάτω από την αριστερή τραχηλική χώρα, στον λαιμό, δέχθηκε τη μοιραία μαχαιριά του 44χρονου Νορβηγού ο 32χρονος αστυνομικός που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Πέμπτης σε μπιραρία επί της οδού Κατσιμίδη, στη Θεσσαλονίκη, δίπλα στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης.

Θεσσαλονίκη: Νεκρός αστυνομικός σε μπαρ - Τον μαχαίρωσε 44χρονος | in.gr
Θεσσαλονίκη: Με μαχαιριά στον λαιμό σκότωσε ο Νορβηγός τον 32χρονο  αστυνομικό - ΤΑ ΝΕΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νορβηγός προκαλούσε προβλήματα στο μπαρ, καθώς βρισκόταν σε κατάσταση μέθης. Για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, ενεπλάκη σε καβγά με τον 30χρονο κουμπάρο του αστυνομικού, τον οποίον μαχαίρωσε στον μηρό.

Ο 44χρονος, ο οποίος εδώ και περίπου εννέα χρόνια έμενε στην Ελλάδα και ήταν γνωστός πελάτης στο κατάστημα αλλά και στη γειτονιά, παραμένει στα κρατητήρια της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και εξετάζεται η ποσότητα αλκοόλ που είχε καταναλώσει.

Την προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, οι οποίοι συγκεντρώνουν καταθέσεις μαρτύρων.

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 44χρονος Νορβηγός που σκότωσε τον αστυνομικό -  Οδηγείται αύριο στον εισαγγελέα

Το φονικό έγινε γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα και, σύμφωνα με μαρτυρίες, προηγήθηκε διαπληκτισμός του 44χρονου με τον κουμπάρο του αστυνομικού, με τους δύο φίλους να βρίσκονται εκεί για να διασκεδάσουν.

Στη συνέχεια του λεκτικού επεισοδίου, ο Νορβηγός τραυμάτισε με μαχαίρι τον κουμπάρο σε μηρό και θώρακα και τότε επενέβη ο 32χρονος, με συνέπεια να δεχθεί επίθεση με το ίδιο μαχαίρι.

Από τύχη γλύτωσε ο 30χρονος κουμπάρος του άτυχου 32χρονου αστυνομικού που έχασε ακαριαία τη ζωή του σε μπιραρία επί της Κατσιμίδη, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, από μαχαιριά που δέχθηκε στον λαιμό από έναν 44χρονο Νορβηγό.

Ο κουμπάρος του αστυνομικού μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο όπου νοσηλεύεται τώρα εκτός κινδύνου στη Β’ Χειρουργική του νοσηλευτικού ιδρύματος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, ο 30χρονος φέρει επιφανειακή μαχαιριά στον θώρακα και μία πιο βαθιά στον αριστερό μηρό, που για λίγο δεν τον τραυμάτισε στη μηριαία αρτηρία, ώστε να του προκαλέσει ακατάσχετη αιμορραγία και να κινδυνέψει σοβαρά η υγεία του. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο 30χρονος ήταν καταρρακωμένος από την είδηση του χαμού του κουμπάρου του και αστυνομικού, αδυνατώντας να πιστέψει ότι έχασε τόσο άδικα τη ζωή του, σε μια προσπάθεια να προστατέψει τον ίδιο από την επίθεση του Νορβηγού.

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο Νορβηγός που σκότωσε τον αστυνομικό | Ρεπορτάζ  και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, την  Πολιτική

Ο αστυνομικός, που υπηρετούσε στους «αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ., υπέστη τραύμα στην αριστερή τραχηλική χώρα, ενώ ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Ειδοποιήθηκαν άμεσα αστυνομικοί που προσέτρεχαν στο σημείο από το διπλανό κτήριο, όπου είναι η έδρα των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη, και συνέλαβαν τον δράστη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]