Η τρομακτική στιγμή που ένας άνδρας ντυμένος Άγιος Βασίλης πέφτει από 24όροφο κτήριο (εικόνες)

22 Δεκεμβρίου 2023

Η τρομακτική στιγμή που ένας άνδρας ντυμένος Άγιος Βασίλης πέφτει από 24όροφο κτήριο, ενώ εκείνη την ώρα τον παρακολουθούσε ο γιος του 

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που δείχνουν έναν άντρα ντυμένο Αγιο Βασίλη να πέφτει στο κενό από τον 24όροφο ο οποίος προσπαθούσε να κατέβει από το κτίριο με σχοινιά για να χαιρετήσει τα παιδιά που ήταν από κάτω στα πλαίσια μιας παράστασης λόγω των ημερών.

Ο επαγγελματίας ορειβάτης φωτίστηκε με έναν προβολέα για να μπορούν να τον βλέπουν οι θεατές , όταν ξαφνικά είδα τον άντρα να χάνει την ισορροπία του, στην αρχή πίστεψαν ότι ήταν μέρος της παράστασης, όμως ο άντρας άρχισε να πέφτει στο κενό με τους θεατές να ουρλιάζουν από αυτό που έβλεπαν.

Ανάμεσα στους θεατές που παρακολουθούσαν ήταν η γυναίκα και το παιδί του, δυστυχώς γι΄ αυτούς θα είναι μια σκηνή που δεν θα μπορέσουν να την ξεχάσουν ποτέ σε όλη τους την ζωή.

Μετά το συμβάν η οργανώτρια εταιρεία της εκδήλωσης, ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο που παρακολουθούσε το θέαμα λέγοντας πως ο άτυχος άντρας ήταν ένας έμπειρος αναρριχητής και πως πρόκειται για ένα φοβερό απροσδόκητο και απρόβλεπτο συμβάν.

Footage showed Santa at the top of the building, preparing to climb down in a daring stunt
Grandfather Frost is seen in his red fur coat attempting to abseil down from the building

A Russian Santa falling to his death
A Russian Santa falling to his death
The man landed on a platform, meaning the children below could not see the body

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]