Σοκαριστικό βίντεο: 20χρονος δέχτηκε επίθεση καρχαρία

13 Δεκεμβρίου 2023

Σοκαριστικό βίντεο: 20χρονος δέχτηκε επίθεση καρχαρία, ο καρχαρίας έσκισε το πόδι του καθώς κολυμπούσε, το βίντεο καταγράφει τον 20χρονο Mariotti μέσα στην θάλασσα, δευτερόλεπτα μετά την επίθεση που δέχθηκε

Το συμβάν έλαβε χώρα ανοιχτά ακτής στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας με τον νεαρό να σώζεται χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση του φίλου του, Tommaso Agosti εκπαιδευτή καταδύσεων ο οποίος τον έσυρε γρήγορα στην ξηρά και προσπάθησε να ηρεμήσει την αναπνοή του Mariotti ενώ η αιμορραγία  ήταν μεγάλη και κατάφεραν να την σταματήσουν οι διασώστες που ήρθαν γρήγορα.

Ο Mariotti μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ωστόσο μετά από πολλές προσπάθειες, οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν το πόδι του και αναγκάστηκαν να το ακρωτηριάσουν κάτω από το γόνατο.

Στο βίντεο φαίνεται ο έντρομος 20χρονος να ζητά βοήθεια, ενώ η θάλασσα βάφεται κόκκινη μετά την επίθεση του καρχαρία.

Tommaso is seen grabbing Mariotti by the arm and hauling him to shore as a cloud of crimson blood surrounds him
Shark attack survivor FILMS immediate bloody aftermath of bite off Australia  that has cost him his leg: 'I wanted to say goodbye. I never thought I  would survive' | Daily Mail Online

Ο ίδιος πάντως παρά τον ακρωτηριασμό του ποδιού του είναι σε καλή διάθεση όπως φαίνεται σε ανάρτησή του στο Instagram με την οποία ευχαρίστησε συγγενείς, φίλους και followers για την στήριξή τους.

«Τράβηξα αυτό το βίντεο μετά το τελευταίο δάγκωμα. Ήθελα να πω αντίο. Δεν πίστευα ότι θα ζήσω μετά την επίθεση από αυτό το τέρας. Έχασα αρκετό αίμα και δεν ξέρω τι θα κάνουν με το πόδι, αλλά δεν έχει σημασία τώρα. Είστε οι ήρωές μου, μου δώσατε δύναμη να προχωρήσω με τα μηνύματά σας και τα τηλεφωνήματά σας. Το μόνο μου όνειρο είναι να σας δω ξανά. Συγγνώμη που δεν απαντώ σε όλους, αλλά είμαι πολύ κουρασμένος και το κεφάλι μου πονάει» έγραψε ο 20χρονος.

Ειδικά, δε, για τον φίλο του που βρέθηκε δίπλα του μετά την επίθεση του καρχαρία ο νεαρός έγραψε: «Σου χρωστάω τη ζωή μου».

Shocking video shows student after losing leg in shark attack
VIDEO: Shark chomps through 20-year-old's leg as he snorkels - Need To Know
Matteo Mariotti - the Italian student attacked by a shark in Australia

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]