Ανήκουστα όσα αποκαλύπτουν οι γονείς του 7χρονου,που έπεσε θύμα bullying στο σχολείο του

13 Δεκεμβρίου 2023

Ανήκουστα  όσα αποκαλύπτουν οι γονείς του 7χρονου,που έπεσε θύμα bullying στο σχολείο του Σε σοκ ο 7χρονος “Αύριο που θα πάω σχολείο φοβάμαι “

Η μητέρα του έκανε λόγο για τρία περιστατικά επίθεσης στο παιδί της, όλα από τον ίδιο μαθητή. Δεν μπόρεσε να δώσει την ακριβή ηλικία του ανηλίκου, καθώς όπως τόνισε σε δηλώσεις της στο Mega, «δεν έχω καμία ενημέρωση από το σχολείο» αλλά υπογράμμισε πως είναι μεγαλύτερης τάξης.

Παράλληλα, κατήγγειλε τη διευθύντρια του σχολείου για πλήρη απραξία καθώς, ενώ ήταν ενήμερη από την πρώτη στιγμή, όπως είπε, δεν έκανε τίποτα.

Ο πατέρας του 7χρονου αγοριού, επισκέφθηκε την Διευθύντρια του Σχολείου και όπως δηλώνει εμμέσως πλην σαφώς του ζήτησε να κλείσει το θέμα.

Σύμφωνα με τον ίδιο δεν βρήκε ανταπόκριση από το σχολείο και ενώ το παιδί υπέδειξε στην Διευθύντρια τον μαθητή που τον κακοποιεί, εκείνη αρνήθηκε να δώσει το όνομά του.

Ειδήσεις - Σοκ στο Βόλο από καταγγελία για... | Palo.gr

«Είναι η τρίτη φορά που γίνεται αυτό με το ίδιο παιδί και το σχολείο δεν κάνει τίποτα» είπε, ενώ σε άλλο σημείο επεσήμανε πως όταν ενημερώθηκε αρχικά η διευθύντρια «έδειξε σοκαρισμένη, είπε ότι είναι δίπλα μας».

Αναφερόμενη, στα περιστατικά, υπογράμμισε πως την πρώτη φορά ο γιος της, κι άλλα «πρωτάκια», έπεσαν θύμα bullying από μεγαλύτερους μαθητές, τη δεύτερη, βρήκε κολλημένο στο σώμα του 7χρονου ένα αυτοκόλλητο, ενώ την τρίτη βρήκε στα οπίσθιά του ζωγραφισμένη μία τρίλιζα.

«Χθες, του άλλαζα τα ρούχα και βλέπω τρίλιζα στο πίσω μέρος του παιδιού μου, έπαθα σοκ. Το παιδί έκλαιγε και μου είπε τι έγινε» σημείωσε.

Eρωτώμενη για το πώς είναι το παιδί, δήλωσε πως όσο είναι μαζί με εκείνη και τον πατέρα του είναι καλά, αλλά της εκφράζει συνεχώς φόβους«Αύριο που θα πάω σχολείο φοβάμαι».

Μήνυση κατατέθηκε από τους γονείς του 7χρονου που έπεσε θύμα άγριου μπούλινγκ. Συγκεκριμένα

Την καταγγελία έκανε η μητέρα η οποία είδε τι είχε συμβεί όταν άλλαξε ρούχα στο παιδί και είδε τα οπίσθιά του να είναι ζωγραφισμένα με μαρκαδόρο

Η μητέρα περιγράφει τι είδε ακριβώς όταν μπήκε στο δωμάτιο: «Μπαίνω μέσα βλέπω και τον μικρό να κλαίει. Τι έγινε; Κατεβάζει το εσωρουχάκι του και βλέπω πίσω Χ-Χ-Χ και κάτι κύκλους, τρίλιζα. Γυρνάω και λέω στην γυναίκα μου ”όπως είσαι τώρα σήκω και πάμε στην αστυνομία. Με το που ακούει το παιδί αστυνομία έβαλε τα κλάματα, καθόμαστε τον ηρεμούμε, κάθεται το παιδί και μας λέει, το παιδάκι αυτό μας το περιγράφει πως είναι το πρόσωπο του πως μοιάζει».

Μιλώντας στο MEGA η μητέρα του 7χρονου υπογράμμισε ότι η οικογένεια περνά μία ψυχοφθόρα διαδικασία και πως ο γιος της δεν θέλει να πάει στο σχολείο γιατί φοβάται. «Του λέω δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, γιατί η μαμά είναι δίπλα του», είπε η μητέρα του παιδιού.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]