Μεγάλες καθυστερήσεις σε κεντρικούς δρόμους της Αττικής

12 Δεκεμβρίου 2023

Μεγάλες καθυστερήσεις σε κεντρικούς δρόμους της Αττικής, με δυσκολία στους μεγάλους οδικούς άξονες

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί καθώς είναι η δεύτερη μέρα της εβδομάδας σήμερα (12/12) με την κυκλοφορία στους δρόμους να πραγματοποιείται με δυσκολία στους μεγάλους οδικούς άξονες της Αττικής, όπως οι λεωφόροι Κηφισού και Κηφισίας καθώς και δρόμοι του κέντρου έχουν μποτιλιάρισμα.

Κίνηση τώρα: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός, απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας –  Τροχαίο στο ύψος του Κολλεγίου στην Κηφισίας - motori.gr

Αυξημένη είναι η κίνηση στην Κατεχάκη στο ρεύμα προς Ηλιούπολη, στην άνοδο της Συγγρού αλλά και στο κέντρο της Αθήνας με τα μεγαλύτερα προβλήματα να καταγράφονται αυτή την ώρα στην Αλεξάνδρας, κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας, στη Βασιλέως Κωνσταντίνου, την Πανεπιστημίου, την Σταδίου αλλά και την Βασιλίσσης Αμαλίας.

Καθυστερήσεις: Στο ρεύμα προς Ελευσίνα, 5′-10′ στην έξοδο για Λαμία, 10′-15′ από Πλακεντίας έως Κηφισίας. Στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, 15΄-20΄από Δημοκρατίας έως Κηφισίας, 15΄-20΄ Μεταμόρφωση -Κηφισίας (είσοδος από Λαμία). Περιφ. Υμηττού, 10′-15′ από Πλακεντίας έως Κηφισίας.

Google

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]