Φοβερό βίντεο – Θάφτηκε ζωντανός σε ένα ειδικά κατασκευασμένο φέρετρο για επτά ημέρες(video)

11 Δεκεμβρίου 2023

Φοβερό βίντεο, θάφτηκε ζωντανός σε ένα ειδικά κατασκευασμένο φέρετρο για επτά ημέρες, έπαιζε με τις αντοχές του. Φρικτό γι΄αυτούς που είναι κλειστοφοβικοί

Ο YouTuber MrBeast δοκίμασε την αντοχή του με ένα πολύ ακραίο κόλπο που του προκάλεσε όπως αναφέρει και ο ίδιος «ψυχικό μαρτύριο».

Ο διαδικτυακός σταρ-YouTuber, Τζίμι Ντόναλντσον, αποφάσισε να θαφτεί ζωντανός σε ένα ειδικά κατασκευασμένο φέρετρο για επτά ημέρες. Το ειδικά κατασκευασμένο φέρετρο το εξόπλισαν με κάμερες για να καταγράψουν κάθε λεπτό του περιέργου πειράματος του και φυσικά για να είναι σίγουροι ότι ότι δεν θα πήγαινε κάτι στραβά κατά την διάρκεια του εγκλεισμού του.

Στόχος του απίθανου YouTuber ήταν να ξεπεράσει το προηγούμενο ρεκόρ που είχε πάλι ο ίδιος πριν από δύο χρόνια, όταν πέρασε 50 ώρες, δηλαδή δυο μέρες και δέκα λεπτά κάτω από το έδαφος.

Μπήκε σε ένα φέρετρο τελευταίας τεχνολογίας πλήρως εξοπλισμένο με ότι θα μπορούσε να χρειαστεί, φαγητό, νερό και φυσικά φορώντας και ένα κατάλληλο κοστούμι και οι καλοί του φίλοι τον σκέπασαν με πολλά κιλά χώμα από επάνω.

Περίεργοι οι στόχοι και τα ρεκόρ που θέλουν κάποιες φορές να καταρρίπτουν οι άνθρωποι και ακόμα πιο περίεργο οι λόγοι που τους οδηγούν να τα κάνουν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]