Τα ζώδια της εβδομάδας

11 Δεκεμβρίου 2023

Τα ζώδια της εβδομάδας από 11/12 έως 17/12/2023. Φοβερή εβδομάδα έρχεται για την πλειοψηφία, χαρίζοντάς μας έρωτες από το παρόν και… το παρελθόν

Ερωτικά και καριέρα θα βρεθούν στο επίκεντρο αυτής της εβδομάδας. Κάποιοι θα κληθούν να γίνουν πιο προσεκτικοί, άλλοι να δώσουν βάση στις επαγγελματικές συνεργασίες τους και άλλοι να ανοίξουν τον κύκλο των κοινωνικών επαφών τους. Οι ελεύθεροι που ψάχνουν τον έρωτα ανακατευθύνουν τις επιλογές τους και κατά κάποιον τρόπο μεταβάλλονται οι ανάγκες τους

Κριός

Κριέ μου, η εβδομάδα αυτή επισημαίνει την ανάγκη για προσοχή στις οικονομικές κινήσεις σου και διαχείρισης των δαπανών σου. Απόφυγε παρορμητικές αγορές, καθώς ενδέχεται να οδηγήσουν σε χρηματικές απώλειες

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αποφύγεις επίσης τις βιαστικές αποφάσεις στον τομέα της καριέρας, διατηρώντας έναν ψύχραιμο ρυθμό προς το εργασιακό σου περιβάλλον. Οι σχέσεις με συγγενείς απαιτούν λογική και εποικοδομητική επικοινωνία, ενώ η δημιουργία ορίων και η αποφυγή κουτσομπολιών συνιστούν καίρια στοιχεία για τη σταθερότητά σου.

Επαγγελματικές ευκαιρίες από το παρελθόν σου, τώρα ΚΑΙ μέχρι αρχές Ιανουαρίου μπορείς να αξιοποιήσεις.
Η ψυχολογία σου θα έχει κάποια σκαμπανεβάσματα το Σαββατοκύριακο, με κάποιο νέο που πρόσκαιρα θα σε προβληματίσει.

Λες ή ακούς σκληρές κουβέντες και είσαι πιο επιρρεπής στα καβγαδάκια. Προσπάθησε να μην παίρνεις τα πάντα τόσο προσωπικά και θα δεις πως υπάρχει διέξοδος. Οι γνωριμίες που κάνεις αυτό το διάστημα είναι σημαντικές, ενώ εσύ δεσμευμένε, σκέφτεσαι σοβαρά αυτό το ‘επόμενο βήμα’.

Ταύρος

Αγαπημένε Ταύρε, οφείλεις να απολαύσεις αυτή την εβδομάδα με τα υπέρ και τα κατά της.Παράλληλα η επιθυμία σου για επενδύσεις θα πρέπει να συνοδεύεται από ιδιαίτερη προσοχή γιατί μπορεί να υπάρξουν ασάφειες και ρίσκα που θα σου κοστίσουν! Είναι σημαντικό, όμως, να αποφύγεις εκκινήσεις και υπογραφές καθώς υπάρχει πιθανότητα λαθών. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός σε διακανονισμούς, αποφεύγοντας πιθανές παγίδες.

Θέματα εκπαίδευσης ή εκκρεμότητες αναφορικά με κάποιο κύκλο σπουδών ή πτυχίου από 13/12 επιστρέφουν. Συνιστάται να μην επιτρέπεις στον φόβο να επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία σου, καθώς τα προβλήματα τείνουν να επιλύονται με τον καιρό σιγά-σιγά.

θα χρειαστεί να δείξεις λίγη προσοχή την Τρίτη, γιατί η τάση σου να εξιδανικεύεις κάποιες καταστάσεις στον έρωτα ή να παραβιάζεις τα δικά σου ή των άλλων όρια προκαλεί συγχύσεις.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να εξισορροπήσεις τη λογική με το συναίσθημα στον έρωτα. Μίλησε ξεκάθαρα με το ταίρι σου και θέσε συγκεκριμένα όρια σχετικά με τις συμπεριφορές που είσαι σε θέση να ανεχτείς ή όχι. Αντίστοιχα, αν είσαι ελεύθερος, έχεις αισθηματικές ευκαιρίες, αλλά δώσε λίγη προσοχή 

Δίδυμοι

Δίδυμε, έχεις τη δυνατότητα για μία νέα σχέση, αλλά μαζί παρατηρούνται λίγες συγχύσεις. Ξεκινάς να βρίσκεσαι αντιμέτωπος με σημαντικές προκλήσεις στους τομείς των σχέσεων και της καριέρας. Η προσοχή κατά την αποφυγή καυγάδων και την αντιμετώπιση παγίδων από πολλά λόγια -που είναι μόνο φτώχεια- είναι ζωτικής σημασίας, καθώς πίσω από αυτά μπορεί να κρύβεται ανεπιθύμητος κίνδυνος.

Στον επαγγελματικό τομέα, η προσοχή πρέπει να επικεντρώνεται στις συμφωνίες, αποφεύγοντας πιθανά λάθη που με γυμνό μάτι δεν φαίνονται και μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την πορεία της καριέρας σου.

Επιπλέον, η διαχείριση των οικονομικών σου υποχρεώσεων απαιτεί προσοχή, καθώς η πορεία του ανάδρομου Ερμή από τις 13 Δεκεμβρίου θα σου φέρει παρελθοντικά χρέη στο προσκήνιο. Στις 14 με 16 Δεκεμβρίου ξεκινάνε οι ανασφάλειες σου από εκεί που δεν το περιμένεις. ‘Σκαλίζεις’ το παρελθόν και ‘τρώγεσαι’ με τα ρούχα σου.

Το σύμπαν είναι εδώ για εσένα και σου προσφέρει τη δυνατότητα να υποστηρίξεις έναν άνθρωπο που έχεις στην καρδιά σου, με στόχο να έρθετε πιο κοντά. Δεσμευμένος ή μη, το Σαββατοκύριακό σου κλείνει αισιόδοξα και μέσα από την έννοια της αλληλοϋποστήριξης, μπορεί να γεννηθεί ή αναθερμανθεί η αγάπη.

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, είσαι από τους τυχερούς της εβδομάδας, με ένα σωρό κατακτήσεις να σε πολιορκούν από το παρόν και το παρελθόν. Η εβδομάδα φέρνει ευνοϊκές εξελίξεις, επιφυλάσσοντας ευκαιρίες στα ερωτικά σου αρκεί να ξεδιαλύνεις τι χρειάζεσαι πλέον στη ζωή σου -θες φρέσκο ερωτικό αέρα ή το δοκιμασμένο σίγουρο παρελθόν; Ειδικότερα στις αρχές της εβδομάδας θα δεχτείς ευχάριστα μηνύματα που θα καταλήξουν σε συναντήσεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει το τελευταίο διάστημα. Παράλληλα όμως ο ανάδρομος Ερμής από 13/12 θα φέρει και επικοινωνίες με άτομα από το ερωτικό σου παρελθόν που θα σου ζητήσουν μια ακόμα ευκαιρία για επανασύνδεση.

Η προσοχή, όμως στρέφεται και στον επαγγελματικό τομέα, καθώς υπάρχουν αντιθέσεις και συγκρούσεις με άλλους. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες με οργάνωση και αποφασιστικότητα.

Καλείσαι να είσαι πιο προσεκτικός στις εργασιακές σου σχέσεις ενώ η προσοχή στις λεπτομέρειες και η αποφυγή βιαστικών αποφάσεων στα επαγγελματικά αποτελούν βασικά στοιχεία για αποφυγή προβλημάτων.

Λέων

Αγαπημένε Λέοντα, έρχεται μία πολύ θετική κι ερωτική εβδομάδα, επιτρέποντάς σου να κάνεις νέα ερωτικά ξεκινήματα ή αν έχεις δεσμό να έρθετε πιο κοντά. Μία βδομάδα που την περίμενες καιρό καθώς είχες αφιερωθεί το τελευταίο διάστημα στην καριέρα. Είναι καιρός να ασχοληθείς με την ερωτική σου ζωή και από τις 13/12 έως τέλος του μήνα, εάν είσαι αδέσμευτος, σου φέρνει άπλετες ευκαιρίες για κάτι ολοκαίνουργιο και αναζωογονητικό! Ειδικότερα στις 14 με 16 Δεκεμβρίου ευνοούνται ερωτικές επικοινωνίες και επαφές. Πρόσεξε όμως τις αυταπάτες στον έρωτα γιατί θα υπάρχουν κι αυτές.

Εάν είσαι δεσμευμένος δεν αποκλείεται να έρθει ένας απόγονος ή να σε κάνει να ασχοληθείς έντονα και ευχάριστα με ζητήματα του παιδιού.

Αυτή η περίοδος σου επαναφέρει θέματα που έχουν να κάνουν με την εργασιακή σου ζωή ως εκκρεμότητες και σε καλεί να φροντίσεις την υγεία και την ευεξία σου. Αυξάνεται η δημιουργικότητά σου και μαζί είσαι πρόθυμος να θυσιάσεις κομμάτι του εαυτού σου για να εξυγιάνεις τη σχέση σου ή να έρθεις πιο κοντά με τον άνθρωπο που έχεις στο μυαλό σου.

Παρθένος

Παρθένε μου, λιγάκι μπορεί να σε δυσκολέψει στα ερωτικά η εβδομάδα. Στη ζωή σου έρχονται να μπλεχτούν νυν και πρώην. Αν είσαι αδέσμευτος, στις αρχές της εβδομάδας σε περιτριγυρίζει μία νέα ερωτική ιστορία. Από τα μέσα της εβδομάδας όμως να περιμένεις να επανέλθει και κάποια πρώην ερωτική ιστορία που είχε μείνει ανολοκλήρωτη.

Αν είσαι δεσμευμένος ή παντρεμένος, να προσέξεις τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας γιατί μπορεί να υπάρξουν προβλήματα συγκατοίκησης ή θέματα του σπιτιού που θα βγουν στην επιφάνεια.

Είσαι ελεύθερος; Μία ερωτική επανασύνδεση σε περιμένει, ενώ αν αυτό δεν είναι κάτι που σε ενδιαφέρει. Είσαι δεσμευμένος; Αναθερμαίνεις τη σχέση σου μέσα από την υγιή και ήπια επικοινωνία. Το ξεθωριασμένο πάθος ανασταίνεται.

Στα υπόλοιπα νέα ένα ξεχασμένο δημιουργικό σου πλάνο το οποίο το είχες αφήσει στο συρτάρι τώρα θα βγει ξανά στην επιφάνεια και θα το πιάσεις πάλι με οίστρο και όρεξη.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, Η εβδομάδα ξεκινάει ευχάριστα καθώς ένα καλό οικονομικό νέο που αφορά την οικογένεια σου ή το σπίτι έρχεται να φτιάξει τη διάθεση σου. Γίνεσαι πιο επικοινωνιακός και είναι η ώρα να ανοίξεις τον κύκλο των κοινωνικών σου επαφών.

Αν θεωρείς ότι μία παλιά κατάσταση ή σχέση στα ερωτικά σου ήταν ιδανική κι έληξε άδοξα, το σύμπαν σου κάνει δώρο μερικές παραπάνω πιθανότητες για μία επανασύνδεση.

Στις 13 Δεκεμβρίου παράλληλα ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και αυτό για σένα θα φέρει παρελθοντικά οικογενειακά ζητήματα προς επίλυση. Πρόσεξε αρκετά το Σαββατοκύριακο την οδήγηση σου και την ρουτίνα σου, καθώς οι μετακινήσεις σου θα επηρεαστούν με μία μορφή δυσκολίας.

Αν, πάλι, είσαι από εκείνους που δεν τους αρέσει το ‘ξαναζεσταμένο φαγητό’, με λίγη προσωπική προσπάθεια μπορείς να επιδιώξεις έναν νέο έρωτα, να φλερτάρεις και να ανανεωθείς. Όσον αφορά εσένα που είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου είναι πρόθυμο να σου σταθεί στα δύσκολα. 

Ευνοϊκές μέρες για τις ερωτικές σου επαφές και συναντήσεις είναι το τριήμερο 14 με 16 Δεκεμβρίου.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, όλο σου το ενδιαφέρον πλέον πέφτει στα πιο πεζά θέματα της καθημερινότητας, όπως είναι η αύξηση του σταθερού σου εισοδήματος. Τώρα ψάχνεις νέες πηγές εσόδων και τις βρίσκεις, με μεγάλη πιθανότητα να παρουσιαστεί μπροστά σου μία συμπληρωματική παράλληλη εργασία.

Προβλήματα στο μεταφορικό μέσο ή στον τρόπο που μετακινείσαι αν αυτή την εποχή ταξιδεύεις. Παράλληλα θα εμφανιστούν παλιοί γνωστοί στη ζωή σου αυτό το διάστημα.

Το Σαββατοκύριακο δείξε λίγο παραπάνω προσοχή στην ερωτική σου ζωή αν είσαι ελεύθερος, καθώς μία ιστορία που τώρα σιγοψήνεται μπορεί να σε πετάξει στον λάκκο της αυταπάτης. Καλό θα είναι να ζυγίσεις προσεκτικά τα λόγια σου, γιατί έχεις την τάση να πληγώνεις τους άλλους, χωρίς να το συνειδητοποιείς.

Τοξότης

Τοξότη, δε χρειάζεται να αναλύσω και πάρα πολλά. Είσαι ο πρωταγωνιστής, οπότε ευνοείσαι για νέα ξεκινήματα πάσης φύσεως. Ναι σου προκύπτουν τώρα ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα στην προσωπική σου εξέλιξη με πολύ ενθουσιασμό και παρόρμηση, πρόσεχε όμως γιατί κάπου υπάρχει και ένα κρυφό σημείο που μπορεί να σε οδηγήσει σε μία απογοήτευση στην πορεία. Διάβασε καλά τις λεπτομέρειες και τα μικρά γράμματα από αυτό που θα σου παρουσιαστεί ως εξέλιξη και δεν θα χάσεις. Τα οικονομικά σου αυξάνονται με παρασκηνιακό τρόπο και κρυφές επαφές.

Παράλληλα η ερωτική σου ζωή δέχεται ευχάριστες καρμικές εξελίξεις. Αν είσαι αδέσμευτος Τοξότης, τότε από τα μέσα μέχρι το τέλος της εβδομάδας κάτι ευχάριστο παρουσιάζεται στη ζωή σου που θα σε ενθουσιάσει και θα γιατρέψει τις παλιές συναισθηματικές σου πληγές.

Το ταίρι σου, να θυμάσαι, πως είναι πολύ τυχερό που σε έχει. Κάτι αντίστοιχο ισχύει για τον άνθρωπο που έχεις ως στόχο να κατακτήσεις και να βάλεις στη ζωή σου. 

Αιγόκερως

Αγαπημένε Αιγόκερε, ήρθε η ώρα να σκεφτείς το παρελθόν. Υπάρχει κάποιος άνθρωπος με τον οποίο θέλεις να έρθεις σε επαφή; Υπάρχει κάποιο συναίσθημα στην υφιστάμενη σχέση σου, το οποίο επιθυμείς να αναθερμάνεις; Θέλεις να τα ξαναβρείτε; Όλα αυτά τα ερωτήματα απασχολούν το μυαλό σου, να ξέρεις ότι ευνοείσαι στο να λάβεις θετική απάντηση από το σύμπαν.

Το τελευταίο διάστημα αισθάνεσαι μία ψυχική κόπωση η οποία έχει προκύψει από τα θέλω των άλλων. Σου προτείνω να ακούσεις τον εαυτό σου τα δικά σου θέλω και να σταματήσεις να είσαι people pleaser. Αυτό το διάστημα από τις 13 Δεκεμβρίου και μετά θα σε βοηθήσει να επανεφεύρεις τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου, ώστε από Ιανουάριο να τραβήξεις την κουρτίνα και να βρεθείς στην σκηνή παρουσιάζοντας το νέο version του εαυτού σου.

Αυτό το διάστημα σε απασχολούν και ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια, τα οποία και προς το τέλος της εβδομάδας θα τα λύσεις και αυτό θα σε ανακουφίσει ψυχολογικά.

Υδροχόος

Υδροχόε μου είσαι από τους ευνοημένους της τρέχουσας περιόδου, αφού μπορείς να κανονίσεις διασκεδαστικές εξόδους, όπου ένας πιθανός έρωτας θα σε περιμένει κάπου εκεί. Μπορείς, επιπροσθέτως, να μετατρέψεις μία φιλία σε σχέση, εφόσον αντιληφθείς ότι τα συναισθήματα αυτού του τύπου είναι αμοιβαία.

Στις αρχές της εβδομάδας ένα επαγγελματικό ζήτημα το οποίο το έχεις κυνηγήσει σε έντονους ρυθμούς αποδίδει μετά από συναντήσεις και πολλές επικοινωνίες και αυτό σου φτιάχνει την ψυχολογία.

Η νέα Σελήνη στις 13 Δεκεμβρίου αποφασίζει να σε βάλει ξανά στο παιχνίδι της κοινωνικότητας και της διασκέδασης καθώς είχες ξεχαστεί με τους έντονους ρυθμούς δουλειάς τόσο καιρό. Γίνεσαι ξανά το αγαπημένο άτομό των φίλων σου, αρκεί να μην ανακατέψεις δανεικά και οικονομικά με τα φιλικά σου πρόσωπα γιατί ενδέχεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Από 13 Δεκεμβρίου κάποιες πληροφορίες, μυστικές και παρασκηνιακές, που αφορούν ένα άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν θα σε απασχολήσουν.

Ιχθύες

Αγαπητέ Ιχθύ, είναι αρκετά θετική η εβδομάδα και σε ανανεώνει, παρά τα εμπόδια που είχες βιώσει τον τελευταίο καιρό. Από την άλλη, τείνεις να εξιδανικεύεις ανθρώπους και καταστάσεις, πιστεύοντας πως όλοι γύρω σου έχουν παρόμοιες προθέσεις με τις δικές σου. Αυτό δεν είναι απαραίτητα αλήθεια κι απαιτείται να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στις πράξεις, παρά στα λεγόμενα των ανθρώπων, για να το καταλάβεις.

Αυτή η εβδομάδα σε βοηθάει να πετύχεις στόχους που καταλήγουν στην αύξηση του εισοδήματός σου μέσα από τους εργασιακούς σου κόπους. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός όμως γιατί προς το τέλος εβδομάδας και καθόλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου κάτι το οποίο φαίνεται χρυσός στα επαγγελματικά σου δεν θα είναι τελικά! Μην υπερεκτιμήσεις τα δεδομένα που έχεις και πρόσεξε μην βρεθείς με ψεύτικες ελπίδες και προσδοκίες στο κομμάτι της καριέρας.

Αυτή η εβδομάδα θα σε φέρει σε επαφή με παλιές παρέες από το παρελθόν που έχεις να δεις πολύ καιρό., όπου εκεί δεν αποκλείεται να γνωρίσεις έναν έρωτα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]