“Πες Μου Κάτι” – Το νέο τραγούδι του Πέτρου Ιακωβίδη 

8 Δεκεμβρίου 2023

“Πες Μου Κάτι” – Το νέο τραγούδι του Πέτρου Ιακωβίδη, ήδη ακούγεται δυνατά και έχει γίνει ένα από τα hits.

Ένα ιδιαίτερο και εντυπωσιακό video με τη νέα του επιτυχία Πέτρου Ιακωβίδη «Πες Μου Κάτι» σε σκηνοθεσία Bodega Visuals, ενώ το κομμάτι είναι σε μουσική Πέτρου Ιακωβίδη και στίχους Πέτρου Ιακωβίδη και Βίκυ Γεροθόδωρου.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης παρουσιάζει μέσα από ένα ιδιαίτερο και εντυπωσιακό video τη νέα του επιτυχία «Πες Μου Κάτι», ένα τραγούδι που αγαπήθηκε μέσα από τις live εμφανίσεις του και ήδη ακούγεται δυνατά στις ραδιοφωνικές συχνότητες. 

Καλλιτεχνικά αεικίνητος και πάντα δημιουργικός, ο Πέτρος Ιακωβίδης πρωταγωνιστεί σε ένα video διαφορετικού ύφους, με κινηματογραφική και dark αισθητική, που γυρίστηκε σε διάφορα locations της βόρειας Ελλάδας, σε σκηνοθεσία Bodega Visuals.

Το «Πες Μου Κάτι», που κυκλοφορεί από την Panik Records στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και θα περιέχεται και στο repackaging του χρυσού album «Καλησπέρα» το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό, είναι ένα δυναμικό εξάρι, με την εξαιρετική ερμηνεία του Πέτρου Ιακωβίδη.

Το τραγούδι, σε μουσική Πέτρου Ιακωβίδη και στίχους Πέτρου Ιακωβίδη και Βίκυς Γεροθόδωρου, ξεχώρισε από τις live εμφανίσεις του Πέτρου Ιακωβίδη, που αυτή την περίοδο συνεχίζονται με τεράστια επιτυχία στο «Vogue» της Θεσσαλονίκης μετά το πολύμηνο sold out στο «Fantasia» της Αθήνας και η αγάπη του κοινού ώθησε τον επιτυχημένο και επιδραστικό καλλιτέχνη και δημιουργό να το μοιραστεί με όλους.

Τη φετινή σεζόν, το Vogue Club στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε με ένα πρόγραμμα που μας ξεσηκώνει για τα καλά, και πρωταγωνιστές του τον Πέτρο Ιακωβίδη και τη Λένα Ζευγαρά, οι οποίοι πριν από αυτό, ολοκλήρωσαν τις επιτυχημένες τους εμφανίσεις στο Fantasia και πλέον ανηφορίζουν προς Θεσσαλονίκη. Οι δύο καλλιτέχνες έκαναν την πρεμιέρα τους την Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023, και έκτοτε είναι κοντά στο κοινό με ένα μοναδικό πρόγραμμα κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Πες μου κάτι Στίχοι:

Πες μου κάτι μ’ αγαπάς ακόμα
Πες μου κάτι για μένα αν νοιάζεσαι
Αν με σκέφτεσαι αν με χρειάζεσαι
ή αν τα βράδια σου μ’ άλλον μοιράζεσαι
Πες μου κάτι με αγαπάς ακόμα
Πες μου κάτι ξαγρυπνάς για μένανε Κάποιοι φίλοι μου είπαν πως ξέρανε Ότι εσύ αγαπάς μόνο εσένανε

Έρχεσαι φεύγεις ξαφνικά
την πιο παράξενη ώρα
πάλι μου κάνει συντροφιά
μόνο η δική σου σκιά
σβήνεις με μία μαχαιριά
όσα αισθάνομαι όλα
τι σου ζητάω απάντησε μου ειλικρινά

Πες μου κάτι μ’ αγαπάς ακόμα
Πες μου κάτι για μένα αν νοιάζεσαι
Αν με σκέφτεσαι αν με χρειάζεσαι
ή αν τα βράδια σου μ’ άλλον μοιράζεσαι
Πες μου κάτι με αγαπάς ακόμα
Πες μου κάτι ξαγρυπνάς για μένανε Κάποιοι φίλοι μου είπαν πως ξέρανε Ότι εσύ αγαπάς μόνο εσένανε

Κάθισε εδώ για μία φορά
πρέπει να λογαριαστούμε
ήτανε λίγα τελικά
όσα είχα νιώσει πολλά
στης ανηφόρας τα μισά
ένα λεπτό πριν χαθούμε
τι σου ζητάω απάντησέ μου ειλικρινά

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]