Ένα μεγάλο μυστικό αποκαλύπτεται και ανατρέπει τα πάντα – «Η Γη της Ελιάς» έρχεται με δραματικές εξελίξεις

8 Δεκεμβρίου 2023

Ένα μεγάλο μυστικό αποκαλύπτεται και ανατρέπει τα πάντα – «Η Γη της Ελιάς» έρχεται με δραματικές εξελίξεις

Στο σημερινό επεισόδιο Παρασκευή 8/12  η Ασπασία πετυχαίνει τη Δήμητρα στον δρόμο και την κάνει να νιώσει πολύ άσχημα που τόσο καιρό κοροϊδεύει τον Ορέστη.

Σε μια στιγμή παροξυσμού, η Αριάδνη πηγαίνει στο σπίτι της Ιουλίας και της μιλάει πολύ σκληρά. Η σύγκρουση μεταξύ των διαφορετικών χαρακτήρων θα φέρει τον Στάθη σε δύσκολη θέση, καθώς προσπαθεί να ισορροπήσει τη σχέση του με την Ιουλία και την κόρη τους Αριάδνη, η οποία αντιδρά με ζήλια στη φροντίδα του πατέρα της προς την Ιουλία

Η Ειρήνη αποκαλύπτει στον Φίλιππο και τη Βασιλική ότι δεν είναι παιδί του Δημοσθένη και ο Φίλιππος είναι έτοιμος να της πει πως είναι ετεροθαλή αδέλφια.

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Συνεχείς καυγάδες – Οριστική ρήξη

Αργότερα, ο Φίλιππος μαθαίνει ότι η αδελφή του είναι με τον Παρασκευά γεγονός που τον εξοργίζει καθώς ο επιστήθιος φίλος του τού είχε κρύψει την επανασύνδεση. Η Άννα δέχεται την πρόταση συνεργασίας στο μπουζουξίδικο και ο Πότης διαλύεται ψυχολογικά.

Ο Δημοσθένης ανακαλύπτει ένα σκοτεινό μυστικό που συνδέει τον Ισίδωρο με μια γυναίκα από το παρελθόν του και αποφασίζει να τον εκβιάσει. Ο Ισίδωρος είχε προκαλέσει ένα τροχαίο πριν από χρόνια, αφήνοντας την άτυχη γυναίκα ανάπηρη, ένα γεγονός που ποτέ δεν αποκάλυψε στην οικογένειά του.

Η απόφαση του Δημοσθένη να εκμεταλλευτεί αυτό το μυστικό θέτει τον Ισίδωρο σε δύσκολη θέση, αφού κινδυνεύει να αποκαλυφθούν πτυχές του παρελθόντος του που επιθυμεί να κρατήσει κρυφές.

Ο Δημοσθένης ενημερώνει τον Λυκούργο ότι δεν θα δώσει διαζύγιο στην Ασπασία και τον προειδοποιεί πως, αν τον προκαλέσουν, θα ακουστούν πράγματα στο δικαστήριο που δεν τη συμφέρουν. 

Σε μια προσπάθεια να λήξει η παρεξήγησή τους, η Αμαλία επισκέπτεται την Αθηνά και της κάνει ένα όμορφο δώρο. Πιο ερωτευμένος από ποτέ, ο Γιώργης, κάνει μια πρόταση στη Δήμητρα και περιμένει με αγωνία την απάντησή της. Η αποκάλυψη ενός μεγάλου μυστικού θα ανατρέψει τις ισορροπίες. 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]